OHHOH. KAIKENLAISTA.Onhan tässä ollut.

On ollut hauskaa. Olin eilen Olympuksen järjestämässä kamerakoulutuksessa. Ihan Super!! Veera opetti hyvällä fiiliksellä. Hyvällä fiiliksellä oli kuulijatkin. Kiitos Silja, Karoliina, Peppi, Vesa ja muut. Niin monta uutta mielenkiintoista kikkaa ja keinoa.

On ollut jännittävää. Huilin työkokeilujaksosta on takana yli puolet. Olen tehnyt moninaisia töitä, onnistunut, nauranut, nauttinut, voinut huonosti, voinut hyvin, valmistellut fb-joulukalenteria (tässä osoitteessa tapahtuu pian) ja kirjoittanut lehteen. Uusi numero tulee ensi viikolla. Siellä on parissa kohdassa niiden lahjakkaiden ja taitavien ihmisten joukossa minun nimi. Syön kynteni.

On ollut ankeaa. Läppäri hajosi jälleen kerran. Hän on Tectorilla hoidossa. Samassa paikassa missä kesäkuussa pulitin sen korjaamisesta lähes uuden koneen verran. Piti olla, kuin pakasta vedetty. Nyt se makaa siellä sisällä samasta syystä. Alkaa muuten usko i-tuotteisiin rapista. Silti en ehkä vielä pois vaihtaisi. (Kuka lähettäisi minulle uuden?)

On ollut aikaa. Työmatkalla olen tuijottanut Helsinkiä uusin silmin. Kävellessäni katsellut rakennuksia. Ihan hirvittävän kaunis kaupunki. Kaikkien näiden vuosien jälkeen aina vaan rakkaampi.

On ollut haikeaa. Ensi lumi tekee olon aina jotenkin hempeäksi ja haikeaksi. Se satoi tänään.Kuvitus sattuneesta syystä mun instagramista.
Viimeisessä uuden Huilin kansi, jonka on kuvannut Eeva Rinne.

Rentoa viikonvaihdetta !