Sisällön tarjoaa Blogger.

OHHOH. KAIKENLAISTA.Onhan tässä ollut.

On ollut hauskaa. Olin eilen Olympuksen järjestämässä kamerakoulutuksessa. Ihan Super!! Veera opetti hyvällä fiiliksellä. Hyvällä fiiliksellä oli kuulijatkin. Kiitos Silja, Karoliina, Peppi, Vesa ja muut. Niin monta uutta mielenkiintoista kikkaa ja keinoa.

On ollut jännittävää. Huilin työkokeilujaksosta on takana yli puolet. Olen tehnyt moninaisia töitä, onnistunut, nauranut, nauttinut, voinut huonosti, voinut hyvin, valmistellut fb-joulukalenteria (tässä osoitteessa tapahtuu pian) ja kirjoittanut lehteen. Uusi numero tulee ensi viikolla. Siellä on parissa kohdassa niiden lahjakkaiden ja taitavien ihmisten joukossa minun nimi. Syön kynteni.

On ollut ankeaa. Läppäri hajosi jälleen kerran. Hän on Tectorilla hoidossa. Samassa paikassa missä kesäkuussa pulitin sen korjaamisesta lähes uuden koneen verran. Piti olla, kuin pakasta vedetty. Nyt se makaa siellä sisällä samasta syystä. Alkaa muuten usko i-tuotteisiin rapista. Silti en ehkä vielä pois vaihtaisi. (Kuka lähettäisi minulle uuden?)

On ollut aikaa. Työmatkalla olen tuijottanut Helsinkiä uusin silmin. Kävellessäni katsellut rakennuksia. Ihan hirvittävän kaunis kaupunki. Kaikkien näiden vuosien jälkeen aina vaan rakkaampi.

On ollut haikeaa. Ensi lumi tekee olon aina jotenkin hempeäksi ja haikeaksi. Se satoi tänään.Kuvitus sattuneesta syystä mun instagramista.
Viimeisessä uuden Huilin kansi, jonka on kuvannut Eeva Rinne.

Rentoa viikonvaihdetta !

10 kommenttia

 1. Kaikenlaista! Nykykoneet eivät kestä kyllä mitään. Toista oli ennen. Pyykkikonekin meillä pyörii viidettätoista vuotta. Sitten kun se hajoaa, uusi ei varmasti kestä niin kauan. Kodinkonemyyjä sanoi, että uusien kestokeski-ikä on noin viisi vuotta. Oikeastiko viisi vuotta? Tämä rakas läppärinikin on kohta seitsenvuotias. Alkaa olla elämänsä loppumetreillä. Asiantuntija vasta sanoi, että seuraava kone ei varmuudella tule kestämään niin kauan. Kato, kaikki uudistuu koko ajan, tulee nopeammaksi, tehokkaammaksi, paremmaksi. Minulle kyllä riittäisi vähempikin.

  Tuosta kamerakoulutuksesta olen vähän kateellinen. Minäkin tarvisin sellaista.

  Tuota joulukalenteria meinaan tulla kurkkaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samo muuta. Viime huollosta on tosiaan se 5 kk. Silloin laitettiin uudet osat ja piti olla "kuin uusi kone vanhoissa kuorissa". Maksoi myös uuden macin verran. Voi plaah. Olisi paras mennä takuuhuoltona.

   Pistää kyllä mietimään sitä jätevuoren määrää, kun kaikki kestä vaan hetken ja uusi tulee halvemmaksi, kun vanhan korjaaminen.

   Joo mulle kävi hyvä tuuri tuon koulutuksen kanssa. Joskus siitä tarpeesta kirjoittelin ja vinkkasin Olympukselle, että saa kutsua mukaan, jos joskus järjestetään. Veera oli vielä ihan huipputyyppi sitä pitämään. Rento ja helpostilähestettyvä. Kehtasi kysyä ne noloimmatkin kysymykset ;)

   Tervetuloa mukaan joulukalenteriin :))

   Poista
 2. Mäkin olen kade tuosta kamerakoulutuksesta. Oi miksi mä en asu siellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mulla on sellainen käsitys, että noita kyllä on muuallakin, ainakin siis Olympuksella.

   Poista
 3. Hyvä Laura! Kaunis Helsinki, niin kaunis!

  Eilen kun laitoin cd-levyn koneen sisään mietin, kuinka se kesällä jätti sellaisen sisäänsä ja oli hoidossa pitkän jakson, tuli mieleen että uskallanko sittenkään. No hyvin se sitä soitti, mutta pelko siitä jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikkis <3

   Joo kyllä saa varpaillaan olla. Onneksi mulla tällä kertaa on varmuuskopiot sisällöstä. Viime kerrasta viisastuneena ;) Tylsän lyhytikäisiä laitteita.

   Poista
 4. Jännityksellä odotan tipahtaako uusi huili postilaatikkoon, kun edellinen tuli koto livingin lopetettua, vai pitääkö käväistä lehtihyllyllä. Tykkään lehdestä tosi paljon. Kiva kun vinkkasit tuosta joulukalenterista. Tajusin taas, etten ole älynnyt tykätä huilista fb:ssä :)

  Noi läppärit ja tietotekniikka ylipäätään - HUOH! Mulla on kohta vuoden ollut tämä "joogamatto" ja olen muuten tosi tyytyväinen, mutta Windows 8 on kyllä edelleen kökkö käyttis. 16-vuotias esikoiseni on alkanut valittaa omasta läpyskästään (tienasi vuoden karkkilakolla), joka ei huollosta huolimatta oikein pelaa, vaikka on melko uusi kapistus. Mrrrr.....

  Eka kuva on ihana! Upea tunnelma, joka tuo mieleeni jonkun menneen ajan, mutta en saa päähäni mitä vuosikymmentä tarkoitan. Napsin itse kaupunkikuvia Töölöstä jo viikkoja sitten ja tarkoitus oli julkaista blogissa, mutta enhän mä ole saanut aikaan, kuten en montaa muutakaan postausta. Se "16 faktaa" on kyllä tuloillaan, kuten parin taidenäyttelyn avajaisetkin, ja yhdet messut, Ei vaan oo ollut oikein hyvä aika.

  Mutta ensilumi <3 Se teki kaikesta paljon kauniimpaa ja toi mulle sellaisen mukavan, rauhallisen, jouluisen fiiliksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellainen mielikuva, että Koton tilaajille tulisi ainakin vielä seuraava numero :)) Sä voit Tuula laittaa tästä mulle tai Huilille s.postia, jos haluat että selvitellään. Nyt on mahdollisuus myös jatkaa tilausta tarjoushinnalla.

   Mur todellakin. Vähän raivostuttaa, ettei voi luottaa näihin laitteisiin. Oon niin tottunut Applen tuotteisiin, etten haluaisi pois vaihtaa, mutta pännii, ettei sillä hinnalla saa laatua. Läppärit kuitenkin maksaa huomattavasti enemmän, kun pc-koneet ja näköjään ei oo yhtään pitkäikäisempiä. Herää kysymys, että mistä siinä maksetaan. Nyt täytyy täällä harjoitella tän iPadin kanssa vastailemaan. Sormet on solmussa ja kokoajan väärillä näppäimillä :D

   Täytyykin tulla kurkkimaan mitä sulle kuuluu ja mitä sun jonosta on jo blogiin päivittynyt ;) Jos saisin tällä jonkun kommentinkin kirjoitettua terveisiksi ;)

   Voikun sitä lunta tulisi jo lisää !!

   Poista
 5. Oi ja voi edelleen tuota sun konerukkaasi. Pidän peukkuja. Kuten myös omalle iPhotolleni sen puolesta, että se ennen jämähtämistään vartti sitten olisi jo tallentanut kirjastoonsa viikonlopun kuvat, jotka sinne latasin ja kamerasta poistin... Buuttaan, kunhan uskallan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Tänään kuulin, että se on siirretty päähuoltoon Lasipalatsilta ja Nytodotetaan tietoa meneekö takuuseen. En taida saada sitä tällä viikolla kotiin :(

   Säilyihän sun kuvat kaikki ? Aaargghhhh mitä epätoivottuja ja yllättäviä haasteita bloggaajille asetetaan !!

   Poista