KEITTIÖN REMONTTIAJATUKSIA
Tämä on ollut minun unelmieni keittiö. Ensimmäinen itsetehty. On ollut helppoa kokata siellä, minkä on itse suunnitellut. Toiminnot on siellä, miten minulle on loogista. Uuni ei ole lattian rajassa, mausteet on lieden vieressä saatavilla ja pilkkomistilaa on kokatessa kattilan molemmin puolin. 

Uuteen kotiin tehdään myös keittiö täysin alusta asti. Tutkimme voiko vanhoja puisia yläkaappeja hyödyntää edes osana keittiötä, mutta alakaapit menee ainakin purkuun. Olen ollut niin tyytyväinen näihin tämän kodin laatikoihin, että ihmettelen miksi kaappeja edes käytetään. Sieltä perältä ei ole kovin kiva kaivella. 

Paras yksityiskohta tässä keittiössä on tuo välitila. Sellaista ei uuteen kotiin ehkä tule, koska tyyli on toinen, mutta mausteiden säilytys mietitään muuten lieden välittömään yhteyteen. Tästä ratkaisusta olen kuitenkin erittäin onnellinen. Hyllyt löytyivät suoraan toimittajan varastosta ja ystävä teki liukulasit. 

Punaiset esineet matkaavat uusien kaappien päälle, mutta muuten uudesta keittiöstä tulee luultavasi melko valkoinen. Valkoinen kivitaso, valkoiset kaapit, valkoinen välitila, valkoiset kodinkoneet ja musta hana. Ihana on suunnitella. Jännityksellä odotan miten mieli muuttuu matkan varrella. 

Millaisia ajatuksia teillä on keittiöremontista? Oletteko tehneet? Ihan uusia vai vanhaa hyödyntäen? Vinkkejä? Varoituksia?


Lillys´s Eco Clean astianpesuaineen sain juuri testattavaksi Nordic Health Systemsiltä. Onko teille tuttu tuote? Minulla on ollut ongelmaa vaahtoamattomien ekoaineiden kanssa, jotka eivät irrota rasvaa. Tämän ensituntuma on vaikuttanut lupaavalle. Kerron kokemuksistani myöhemmin.