KOKEMUKSIA KÄRJESTÄ VARTEEN NEULOTTAVISTA: HUPPARISUKAT (+ LETTIPANTA )hupparisukatListalle, listalle, listalle ja noikin mä vielä joskus teen. Nämä sanat pyörii mun päässä Ananan blogia lukiessa. Kahden sukan neulominen yhtä aikaa ja ne ihanat lattiatyynyt saivat jäädä seuraavaan kertaan (niihinkin löytyy Ananalta ohjeet), kun mä aloitin hupparisukista. Samaan aikaan hirmu veikeät ja käytännölliset. 

Neuloin ensimmäistä kertaa kärjestä varteen päin, mutta yksi kerrallaan, en magic loopilla. Perinteiseen tapaan verrattuna jo tämäkin oli hauskaa vaihtelua. Jotenkin jopa tuntui, että kärjen + kantapään seudut syntyivät kauniimmiksi ja tiiviimmiksi. Hyvä vaiheittainen ohje harjoitteluun löytyy täältä.

Itselle neuloin ilman nauhoja ja yhdelle pienelle ystävälleni nauhojen kanssa. Video noiden nauhojen tekemiseen löytyy täältä. Varoitus - se on sitten koukuttavaa puuhaa. Mulla on jo suunnitteilla kengännauhoja, kaulakoruja, korviksia, kuviointeja lapasten kämmenselkään ja perussukkien sukkien ulkosivulle ja ja ja.

Lankaa jäi vielä yli sukkien jälkeen ja tein punasävyisten sukkien saajalle myös lettipannan. Neuloin kolme putkea (ympärysmitta 20 silmukkaa) ja letin ne yhteen. Päättelyn tein silmukoimalla putken alku- ja loppupään yhteen.Minun sukat
lanka: Safirgarn Norjalainen villa - kaksi kerää
puikot: Knitpicks Caspian Wood 3.0

Tytön sukat
lanka: teetee Halti (saatu kaksi kerää blogitapahtumassa)
puikot: Knitpicks Caspian Wood 2,25

Tytön panta
lanka: teetee Halti, Novita Nalle Kukkaketo jämät, valkoinen joka kulkee kaikkien värien mukana Hjerte Sock4 - yksi kerä
puikot: KnitPro cubics 3.0 ruusupuusta 15cm

Kaimalle kiitos minun sukkien kuvausavusta ja jalkalainasta