TALLINNA: MAJOITUS- JA ILLALLISVINKKI

solo sokos hotel estoria

vanhakaupunki

vanhakaupunki

vanhakaupunki


vanhakaupunkivanhakaupunki kaupungin katot

vanhakaupunki kaupungin katot

vanhakaupunki kaupungin katot

vanhakaupunki kaupungin katot

vanhakaupunki kaupungin katot

vanhakaupunki kaupungin katot

merilokki

vanhakaupunki kaupungin katot


Käytiin viikonloppuna yhden yön visiitillä Tallinnassa. Appiukko täytti 70-vuotta ja reissu järjestettiin hänelle yllätyksenä. Mukana oli myös Jannen sisko perheineen. Meidän resepti onnistuneeseen minilomaan (nuorison, vaarien ja oman viihtymisen kannalta) on tässä:

- Matkat Suomen lipun alla purjehtivalta Finlandialta (Eckerö Line). Kyllä - mä oon vähän niuho näissä hommissa. Pitää miettiä mihin ne rahat seilaa.

- Hytit matkan ajaksi, että saa tarvittaessa omaa rauhaa. Mä olin onnellinen, kun sain rauhassa lukea, eikä tarvinut etsiä istumapaikkaa hälystä.

- Aamupalavaraus laivalle etukäteen

- Hotelli hyvällä sijoituksella. Eli sillä mikä on mieleen itsekullekin. Meille se oli tällä kertaa tällainen - kokeilimme ja hyväksi havaitsimme uuden Solo Sokos Hotel Estorian. Nuoret pääsivät kaupoille Virukeskukseen, satamasta lähtien kaikki on kävelyetäisyydellä, aamiainen on luksus ja ne sängyt!!

- illallisvaraus Sfrääristä. Luomua, pientuottajia ja rento ilmapiiri. Sfäärin yhteydessä toimii myös putiikki, mistä voi löytää vaatteita tai tuliaisia.

Rähmäisestä säästä huolimatta Tallinna näyttäytyi taas meille kauniina. Matka oli juuri tälle porukalla sopiva. Ensi kerralla mennen Jannen kanssa kaksin. Yövyn pienessä hotellissa jollain sivukujalla, käyn kuvaamassa sen satamassa sijaitsevan vanhan vankilan ja syön V:ssä. Se olisi ehkä ollut appiukolle liian extreme.Mitkä on sun parhaat Tallinna vinkit? 
Vieläkö siitä kaupungista löytyy jotain uutta vai onko kaikki koettu?