BLOGITAPAAMINEN KORKKARILLA
1 päivä
1 katu
12 naista
0,5 pullaa
7 tuntia
59 väriä
2 järjestäjää
3 sapasta
4 yhteistyökumppania

Kiitos:

Pore Helsinki
Succes
Latva
Designmuseo

Aniliini
Auringokerääjä
Cirkus
Keskeneräinen
Muotoseikka
Pisaroita
Retromoderni
Sula Mahdollisuus
Tekemisen Maku
Villa Lumi

Lauantaina 28.3. minä ja Mintunmustaa- blogin Silja järjestettiin "Kolutaan Korkkari" - päivä. Kaksitoista naista parveili pitkin Korkeavuorenkatua ja lähitienoota koko päivän. Päivä alkoi yksityistilaisuudella Pore Helsingissä, jossa tutustuttiin liikkeen vastuullisesti valittuihin tuotteisiin, hauskoihin Coston hattuihin ja mm laadukkaisiin huopatuotteisiin, joiden värikartan kelpuuttaisin kotini seinälle taideteokseksi. Poreesta me poistuttiin kestityksen jälkeen jokaiselle henkilökohtaisesti valitut lahjat mukanamme. 

Kipitettiin kadun yli Succesiin kahville, jossa meitä odotti superystävällinen henkilökunta,  kaupungin suurimmat korvapuustit ? ja valmiiksi varatut pöydät. Siinä kahvia hörppiessä olo oli, kuin Eteläisessä Euroopassa - puheen sorinaa, laatoitettua seinää, yhä uudelleen tyhjenevät ja täyttyvät pöydät. Kotiin viemisiksi saatiin vielä ovelta kahvilan omia papuja pussilliset. Yhtä hymyä.

Päivän aikana käytiin myös Helsinki Seconhand / Fasaani, Tikau, Anton & Anton, Vuorimiehenkadun puolella Armas Design, Roballa OVVN ja Vitra Store Yrjänkadulla. Sisustuskaupat olivat mulle suurinosa uusia ihania tuttavuuksia. Sellaisia, jotka olivat olleet mun to do -listalla pitkään.

Kahden jälkeen me sitten päästiin sovitusti Latvaan syömään. Meille oli suunniteltu siellä sapaslajitelmat, varattu oma tila ruokailua varten ja olo oli tervetullut. Ihana oli istua alas, höpöttää ja juoda lasi viiniä. Latvabaariin voisin hyvin kuvitella istuvani uudelleen joku ilta, vaikka ystäväporukalla.

Viimeinen ohjelmanumero Designmuseo. Siellä meille oli järjestetty opastettukierros Postmodernimi 1980-1995 näyttelyyn, Paavo Tynell luonnoksia näyttelyyn ja hetki aikaa vaihtaa ajatuksia myös museon tiedottajan kanssa. Postmodernismi oli iloisaa väritykitystä ja Tynellin valaisimet tunnetusti ihastuttivat. Designmuseon kellaritila sopi niiden esittelyyn erihyvin. Suurkiitos päivän mahdollistaneille ja siinä mukana olleille. 
Jäi niin hyvä mieli, etten pistäisi pahakseni jos näistä tapaamisesta tulisi perinne.