Sisällön tarjoaa Blogger.

BLOGITAPAAMINEN KORKKARILLA
1 päivä
1 katu
12 naista
0,5 pullaa
7 tuntia
59 väriä
2 järjestäjää
3 sapasta
4 yhteistyökumppania

Kiitos:

Pore Helsinki
Succes
Latva
Designmuseo

Aniliini
Auringokerääjä
Cirkus
Keskeneräinen
Muotoseikka
Pisaroita
Retromoderni
Sula Mahdollisuus
Tekemisen Maku
Villa Lumi

Lauantaina 28.3. minä ja Mintunmustaa- blogin Silja järjestettiin "Kolutaan Korkkari" - päivä. Kaksitoista naista parveili pitkin Korkeavuorenkatua ja lähitienoota koko päivän. Päivä alkoi yksityistilaisuudella Pore Helsingissä, jossa tutustuttiin liikkeen vastuullisesti valittuihin tuotteisiin, hauskoihin Coston hattuihin ja mm laadukkaisiin huopatuotteisiin, joiden värikartan kelpuuttaisin kotini seinälle taideteokseksi. Poreesta me poistuttiin kestityksen jälkeen jokaiselle henkilökohtaisesti valitut lahjat mukanamme. 

Kipitettiin kadun yli Succesiin kahville, jossa meitä odotti superystävällinen henkilökunta,  kaupungin suurimmat korvapuustit ? ja valmiiksi varatut pöydät. Siinä kahvia hörppiessä olo oli, kuin Eteläisessä Euroopassa - puheen sorinaa, laatoitettua seinää, yhä uudelleen tyhjenevät ja täyttyvät pöydät. Kotiin viemisiksi saatiin vielä ovelta kahvilan omia papuja pussilliset. Yhtä hymyä.

Päivän aikana käytiin myös Helsinki Seconhand / Fasaani, Tikau, Anton & Anton, Vuorimiehenkadun puolella Armas Design, Roballa OVVN ja Vitra Store Yrjänkadulla. Sisustuskaupat olivat mulle suurinosa uusia ihania tuttavuuksia. Sellaisia, jotka olivat olleet mun to do -listalla pitkään.

Kahden jälkeen me sitten päästiin sovitusti Latvaan syömään. Meille oli suunniteltu siellä sapaslajitelmat, varattu oma tila ruokailua varten ja olo oli tervetullut. Ihana oli istua alas, höpöttää ja juoda lasi viiniä. Latvabaariin voisin hyvin kuvitella istuvani uudelleen joku ilta, vaikka ystäväporukalla.

Viimeinen ohjelmanumero Designmuseo. Siellä meille oli järjestetty opastettukierros Postmodernimi 1980-1995 näyttelyyn, Paavo Tynell luonnoksia näyttelyyn ja hetki aikaa vaihtaa ajatuksia myös museon tiedottajan kanssa. Postmodernismi oli iloisaa väritykitystä ja Tynellin valaisimet tunnetusti ihastuttivat. Designmuseon kellaritila sopi niiden esittelyyn erihyvin. Suurkiitos päivän mahdollistaneille ja siinä mukana olleille. 
Jäi niin hyvä mieli, etten pistäisi pahakseni jos näistä tapaamisesta tulisi perinne.

22 kommenttia

 1. Oli aivan mahtava taas tavata. kiitos kun järjestitte tämän ja tosiaankin perinteeksi voisi muodostua. Menetin sydämeni kyllä Succes- kahvilalle. Erittäin ihana paikka! Hyvää pääsiäistä ja halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ! Kiitos iloisesta ja nauravaisesta seurasta :) Succesissa on kyllä kiva ilmapiiri. Ihanaa pääsiäistä ja halaus!

   Poista
 2. Jos näitä tulee lisää, niin olisin mielelläni mukana. Helsingin paikkoihin olisi kiva päästä kiertelemään hyvässä seurassa. Yksin on aika tylsää lähteä haahuilla vieraassa kaupungissa. Hienoa että jaksatte tämmöisiä järjestää. Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla:) Jos tästä lähtee perinne liikkeelle, niin pidän sut mielessä:) Hyvää pääsiäistä sinne myös.

   Poista
 3. Kylläpä näyttää kivalta ihan kaikki. Seeprojen kokoontumisajot, melko raidallista porukkaa on kuvissa.

  VastaaPoista
 4. Mikä se puoti oli, jossa oli niitä koreja ja muita punomuksia? Paitsi että olen hulluna koreihin, kuvassa oli rullalla iiihana ohdakekuvioinen matto (?) - tahdon sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korikuvat on Tikausta. Siellä suositaan luonnonmateriaaleja ja tuetaan kestävää kehitystä + käsityöperinnettä. Suosittelen! On ihan Poreen + Helsinki Seconhandin (ja Rakennusapteekin) vieressä. Kaikki kiva samalla visiitillä:)

   Poista
 5. Oiii jospa oisin saanut olla muu-kaa-na! Ensi kerralla sitten ;)

  VastaaPoista
 6. Tuossa just päivää muistelin. Että oli kivaa! Kiitos muru. <3

  Hih, seeprojen kokoontumisajot! ;D

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä, näistä kuvista välittyi päivän menemiset ja tekemiset kokonaisvaltaisesti. Oli huippukivaa ja tuntuu, että kaikki jäivät jo kaipaamaan uutta kokoontumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Niin oli !

   Toivottavasti tavataan porukalla pian taas. Niin hei ja kesällä saa Tyyneläänkin tulla !

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana päivä. Tein pari pientä löytöäkin. Niistä kuvia myöhemmin :)

   Poista
 9. Päivä oli kyllä todella mukava. Paljon uusia tuttavuuksia päivän aikana. Uutta tapaamista odotellen... :) Iso kiitos vielä mukavasta päivästä!

  VastaaPoista
 10. Kivat kuvat :) Oli kyllä tosi leppoisaa ja kivaa yhdessä oloa. Toivottavasti pian uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna ♥

   Joo se on hauska huomata miten kevyesti juttu kulkee :)

   Poista