Sisällön tarjoaa Blogger.

HANKALA HANA : MUSTA

musta keittiönhana
Ei tullut mieleenkään, ettei asia ehkä olisi yksinkertainen. Olin ajatellut, että keittiöstä tulee valkoinen lavuaaria myöten. Mustaksi suunnittelin kaasulieden, uuninluukun ja hanan. Se ei sitten yllättäen ollutkaan ihan helppo homma. Melkein jokaisessa mallissa on paljon terästä mukana. Uuni ja liesi saatiin tilattua keittiön mukana, hanaa ei. Onneksi Kylpyhuonekeskus pelasti. Heiltä saatiin tilattua Tapwell Dom 184 hana mustana ja astianpesukoneliitännällä. Tämä meille siis tulee. Sopivasti pyöreä ja sopivasti kantikas.

Seuraavaksi pitäisi suunnitella lattioiden väritys. Minä haaveilen kiiltävästä valkoisesta, Janne lakatusta puusta. Myös kylpyhuoneelle pitäisi uhrata ajatus. Kaakelimaalit taitaa jäädä kokeilematta. Olen alkanut kallistua mikrosementin puoleen. Kellään siitä kokemuksia?

Ihan ensin lähden hakemaan Kevätmessuilta ideoita. Bloggareiden kukkakoulussa klo 16.15 tavataan?

ps. käytiin Pariisissa. Matkavinkkejä ja kuvia tulossa, kunhan saan karsittua. 
Olen jo listannut 550:stä otoksesta 79 parasta. Siinä taitaa silti olla vielä vähän liikaan yhteen postaukseen;)

18 kommenttia

 1. Tuo mikrosementti kiinnostaa mua aivan hurjasti! Jään innolla odottamaan lopputulosta.

  Mustat, etenkin mattamustat hanat on niiiin upeita! Kuopiossa ei tosin olisi kovinkaan käytännölliset. Täällä kun on niin kovin kalkkipitoinen vesi. Teräksisiinkin hanoihin jää hetkessä tosi epämiellyttävät kalkkeumat. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Me suunnitellaan käyntiä sitä myyvässä liikkeessä ehkä ens viikolle. Saa nähdä mihin ratkaisuun päädytään. Palaan tähän.

   Oho. En oo muuten koskaan tullut ajatelleeksi, että tottahan vesissä on eroja. Ja että noin se vaikuttaa. Kyllä käytännöllisyys saa mennä ulkonäön edelle.

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Nyt vasta luin noita vanhempia postauksiasi...meillä oli 200 neliön talo, nyt on 70 neliön rivitalokoti. Kaksi+koira mahtuvat loistavasti...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Eikös olekin hyvä asia, että koti elää elämäntilanteen ja ihmisten mukaan. Jotenkin mä en ainakaan osaa ajatella sitä stabiilina juttuna. Saa nähdä sanonko koskaan, että "tämä nyt on se loppuelämänasunto" ;)

   Poista
 3. Upea hana. Täällä olisi tarkoitus jaksaa googletella mustaa hanaa vessaan. Ja hei vinkkaan jos et vielä ole osallistunut; blogissani olisi nyt arvottavana niitä pesupähkinöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö:) Löytyikö musta hana jo? Muutamia malleja tuli ainakin mulla vastaan tätä etsiessä.

   Arvontaan kävin osallistumassa :)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvälle. Mistäköhän juuri luin mikrosementtipostausta. Form follows function blogista muistaakseni...

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä tosi kaunis! Mustat hanat on tosi jee, meidän oma pötköttää vielä hetken laatikossaan tuolla varastossa, mutta aika pian se pääsee paikoilleen :-)

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniinmallinen hana. Minä en ole koskaan nähnyt livenä mustaa hanaa, vain kuvissa siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin :) Onneksi siellä Kylpyhuonekeskuksessa oli ammattilaisia paikalla. He heti saivat hyvin meidän ajatuksista kiinni ja kertoivat vaihtoehdot.

   Poista
 7. Joo, jee, tuollainen meillekin. Kiva, kun te muut etsitte nuo valmiiksi, ei tartte aina lyödä omaa päätä seinään. :)

  VastaaPoista