MÄ MENIN SINNE !

sinne helsinki kevätmessut

sinne helsinki kevätmessut

sinne helsinki kevätmessut

sinne helsinki kevätmessut

sinne helsinki kevätmessut

sinne helsinki kevätmessut

sinne helsinki kevätmessut

sinne helsinki kevätmessut
Kutsu kävi ja mä menin Sinne. Olen saanut Messukeskukselta bloggaajapassin Kevätmessuille ja sitä myöten pääsin koemaistamaan messuille avattavan Kokit 1995-2015 pop up- ravintolan menun viime torstaina. Menussa oli haettu helposti lähestyttävyyttä ja simppelimpää messuruokaa. Sitä streetfoodia, mistä nykyään paljon puhutaan. Siinä oli onnistuttukin, mutta silti mun suosikki oli sitruunainen lohitartar + avokadoannos. Siinä oli eniten asennetta, yllätyksellisyyttä ja sopiva yhdistelmä makua / suutuntumaa. Tulinen lihaleipä Valion Luostarijuustolla toimi myös. Hodareiden ystävää musta ei niinkään tullut.

Ne, jotka on mun instaa ja sitä hyvin hitaasti päivittyvää reseptiblogia seuranneet, tietävät hyvin mikä herkkusuu mä olen. En niinkään ole makeiden ystävä, mutta Jannen kanssa tulee syötyä usein ulkona. Porvoon Sinnessä on tullut syötyä neljästi, tuolla Helsingissä ei vielä kertaakaan. Täytyy kyllä ottaa se ohjelmaan, että pääsee heidän varsinaiseen listaan käsiksi, sen verran koukuttavaa on ollut kerta kerralta. 

Näiltä kuvien ruokiakin mä ajattelin mutustella vielä toisen kerran. Sen verran kiinnostaa  tuolla Kevätmessuilla se Vuoden kokki - kilpailun osuus. 

Jos myös sinä haluat päästä messuilemaan ja katsomaan kuka kokeista voittaa, niin käy osallistumassa edellisen postauksen arvontaan.

Kevätmessujen ohjelmaan kuuluu viisi tapahtuma (kaikkiin pääsy samalla lipulla):

  • Kevät ja puutarha
  • Oma koti
  • Oma mökki
  • Sisusta !
  • Lähiruoka ja luomu

Kokit 1995-2015 puutarhassa -pop up -ravintola on avoinna Messukeskuksen Kevätmessuilla 27.3.-28.3. klo 11-17. Ravintolan kanssa samalla alueella käydään Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija-kilpailut 26.-27.3. ja valitaan Suomen seuraava Bocuse d’Or-edustaja 28.3.


Millainen suhde sulla on ravintolaruokailuun? Onko ne ihania illallisia vai valitsetko mieluummin mieluummin itsetehdyn illan kotona?