Sisällön tarjoaa Blogger.

AHKERA MIEHENI JA OMATOIMINEN ASENTAJA

[ kaupallinen yhteistyö: Puustelli ]

Sillä aikaa, kun mä en ole saanut aikaan mielestäni mitään, on Janne ja Puustellin keittiöasentaja olleet ahkerina. Itse en ole vielä oikein käynnistynyt tähän viikkoon, kun olin viime viikonlopun töissä Kaapelin Retro ja Vintage messuilla. Päälle viellä vaalien valvominen ja tämä viikko on syystäkin ollut tahmea ja hidas. Tällaisena se rasitus niiden aivoinfarktien jälkeen sitten ilmenee.

Sillä aikaa, kun mä olen ollut töissä ja sen jälkeen torkkunut päiväunia, on Janne maalannut koko uuden kodin ikkunat. Niiden väritys vaihtui sisäkarmeissa seitkytluvun tumman ruskeasta valkoiseen. Se raikasti koko kodin. Olen muistanut kertoa kymmeniä kertoja miten mä arvostan sitä, että on tuollainen mies. Käytännöllinen, jalat maassa ja järki päässä. Lempeäkin. Joku muu ei osaisi yhtä ihanasti tätä kaikkea ottaa.

No menin sitten katsomaan maalausten lopputulosta ja suureksi yllätyksesi huomasimme samalla, että siellähän se keittiökin seisoi jo runkovalmiina. Ilmeisen nopea ammattilaisen asentaa, kun tuo runkosysteemi on tuollainen, johon on kohdat valmiiksi merkittynä (kolma kuva). Jotenkin oletin, että ehtisin teille vaihekuvia kuvaamaan ja oltaisiin jotenkin siinä hommassa mukana. Onhan tämä yllätys, mutta positiivinen sellainen. Jannea tosin ehkä vähän hirvittää, koska keittiönasentaminen on jotain mitä hän on aina ennen tehnyt itse. Mielenkiinnolla odotan kommentteja siitä miltä tämä projekti tuntuu edellisiin remontteihin verrattuna.

Kaikki tuntuu nyt etenevän hurjaa vauhtia, koska alun valmistelevissa töissä ei kehitystä samalla tavalla huomaa. Ensimmäiset keittiökuvat ovat tulossa blogiin jo parin päivän sisällä. Asentaja juuri soitteli, että se saattaa valmistua jo tänään. Taidan illan hämärissä hiipiä sinne kuvaamaan.

Samoin on luvassa kuvia siitä korokkeesta, mistä edellisessä postauksessa jo puhuin. Puuseppä on tulossa sitä huomenna aloittelemaan.

Nyt mä nappaan pyörän alle ja lähden toimistolle. On luvassa työkokeilun loppuarviointi ja viikon päästä viimeinen työpäivä. Aika menee hurjan nopeaan.

Aurinkoa!
ps. tuo toiseksi viimeisen kuvan hökötys - se on vanha kaasumittari, jonka läpi kaasu on tähän päivään asti asunnossa kulkenut. Kaasuasentaja kävi ja pyysimme kiinnittämään tuon seinälle takaisin rekvisiitaksi, vaikka käyttöön sitä ei enää saanut (enkä tiedä olisinko uskaltanut ottaakaan). Harvemmin niitä noin hyvässä maalissa näkee. Olkoon siinä merkkinä historiasta.

Keittiöprojekti toteutetaan yhteistyössä Puustellin kanssa. Olen saanut alennuksen sitä vastaan, että kerron miten asiat edistyvät ja millainen käyttökokemus keittiöstä meillä tulee olemaan.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Niin mä uskon myös. Hyvälle tuntuu, kun saa muuttaa kotiin, jonka on itse suunnitellut. Eipä voi ainakaan muita syyttää, jos joku ratkaisu ei toimi;)

   Poista
 2. Miten jännittävää tuo asioiden eteneminen remontissa! Go Janne, asentajasetä, sängyntekijä ja mastermind Laura! Nähdään pian! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hyvän näköistä!
  Minkä maalin valitsitte ikkunoihin?
  ..alkoi taas vähän kiinnostaa ikkunoiden maalaus, kun katsoi näitä kuvia. Että jos maalaisikin vain sisäpuolelta.. niin kuin tekihengitykseksi siihen asti kun teettäisi ikkunaremontin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Ikkunoissa on otepohja ja kaksi ohutta kerrosta Maalarin valkolakkaa puolihimmeänä.

   Maalaaminen on erittäin hyvä tekohengitys. Me jäätiin vielä arpomaan maalattaisko myös ulkoikkunan sisäpuolet. Tehdään se myöhemmin, jos siltä tuntuu. Nyt ei ehtinyt, kun siellä on muut hommat käynnissä.

   Poista