ENSIMMÄISET KEITTIÖKUVAT

Tapwell Dom 184 musta hana
Tapwell Dom 184 musta hana
Puustellimiinus ekokeittiö
[ kaupallinen yhteistyö: Puustelli ]

Niinhän se sitten meni - hurjan nopeaan. Eilen pyöräilin iltasella uudelle asunnolle ja keittiö oli jo valmis. Onneksi Janne oli ehtinyt maanantai-iltana kirjoittaa sinne seinään viestin, että tähän sähköille roilo. Muuten olisi asentaja ehtinyt homman valmiiksi ennen, kuin valmistelut olivat hoidossa. Kukapa olisi uskonut, että keittiön pystyttäminen on näin nopea homma.

Janne on tosiaan aina ennen tehnyt homman itse kaverin kanssa. Tehnyt ja kiroillut. Eilisen ällistelyn jälkeen hän totesi, että on siinä ammattimies. Tekee työn yksin parissa päivässä. Ilmeisen kätevä on myös tuo keittiön runkorakenne. Loppuun asti miettitty.

Tällainen meidän keittiöstä tuli. Mä oon ihan rakastunut ovien ja sivulevyjen valkoiseksi maalattuihin osb-levyihin. Pinta on hiukan elävä, tosin se näkyy hyvin huonosti näissä kuvissa. Ihana on myös vitriinikaappi, josta runkorakenne näkyy läpi. Vanha kaasumittari jää tuonne rekvisiitaksi killumaan, tuo vähän väriä valkoiseen, samoin vanha puulattia. Viimeisessä kuvassa katon haltex-levyt, joissa kaappien neliskanttinen ja eleetön tyyli toistuu hauskasti.

Odotan jo, että pääsen asettelemaan mun vanhoja Arabian kuppeja noille lasihyllyille. 
Keittiöstä on saatu yhteistyöalennusta. Ostopäätöksen jälkeen sovittiin, että kerron teillekin miten tämä homma etenee.

Ekokeittiö Puustellimiinus
Hana Tapwell Dom 184. Tilattu Kylpyhuonekeskuksen kautta.