OSTOJA JA OSTOLAKKOJA
Terveisiä Tyynelästä. Tultiin viikonlopun viettoon ja saatiin sisko + Sulo seuraksi. Ihanan rentoa. Hyvää ruokaa, paljon unta, puusaunaa ja vähän rauhallista ulkoilua. Tekee hyvää flunssasta toipuvalle. 

Jannen paiskiessa hommia pajalla uuden kodin ovien kanssa (joo, on huono omatunto) me lähdetiin siskon kanssa rilluttelemaan. Olin varautunut vaan neulomaan sohvan nurkassa, mutta kahvit Toisessa Keksissä houkutteli niin, että lähdetiin kylille. Kirpparille ihan ensin tottakai. Vissiin olin sen verran vielä puolikuntoinen, etten jaksanut edes itseäni siellä vastustella ja kassalla kuitattiin loppulaskulle 61,20€. Kuvan aarteiden lisäksi löytyi tikkitakki, kumisaappaat ja essu. Saalis jaetaan kahden talouden kesken. Oli hauskaa käydä pitkästä aikaa kaupoilla. Ostaakin jotain.

Kotimatkalla nauratti. Yhtäkkiä tajuttiin, miten kornia on, että nuorempana lähdetiin kaupoille ostamaan vaatteita. Kierrettiin kauppakeskuksessa Vilat ja Onlyt. Nykyään mennään shoppailemaan niin, että ensin kurvataan kirpparille tonkimaan eriparisia lautasia ja sen jälkeen lähdetään yhdessä ostamaan E-EPAa, ja vielä ihan innoissaan. "Joo otetaan säästöpaketit!"

Loppuun väliaikatietoja mun vaatteiden "ostolakosta": takana on nyt seitsemän kuukautta. Huomaan miettiväni paljon tarkemmin mitä hankin. Muutenkin, kun vaatteiden osalta, mitä tämä päätökseni koski. Olen iloinen, että aloin haastamaan itseäni. Tapa jolla ennen ostelin huolettomasti ja paljon kertakäyttöisempää kamaa, ei tehnyt minua onnelliseksi. Löydän nykyään kaapistani paremmin päälle pantavaa. Ennen käytin heti uusia ostoksia ja vanhat tuntuivat todella vanhoille. Nyt kaikki on tasaisesti ihania. Rahaa on myös tilillä enemmän. Tai ei siis paljoa, kun ei tule palkkaakaan, mutta tilanne on kuitenkin parempi. 

Olen tänä aikana ostanut kirpparilta villahameen, kaksi takkia ja essun (lasketaan se nyt vaatteeksi). Pariisissa sorruin ostaamaan yhden uuden puseron. Olen harkinnut uusien, ensimmäisten joogahousujen hankintaa. 

Rentoa sunnuntaita! Mä lähden löntystelemään tuon yhden lepsukan beaglen kanssa pellon laitaan. (Instasta löytyy se ihanan kuva)