VANHAT PEILIOVET JA REMONTTI EDISTYYOli:

- yksi vanha navetta
- kaksi miestä
- kuumailmapuhallin
- paikoin neljäkin kerrosta maalia
- aika paljon hiekkapaperia
- iso purkki puukittiä
- suomalaista sisua
- ja päälle puusauna

Ovet ovat nyt tässä kunnossa. Ne nostettiin saranoiltaan ja kuskattiin Tyynelään. On rapsutettu, hiottu, paikattu, pohjustettu. Kohta ne saavat yllensä pohjamaalin ja uuden värin. Mä olen asiasta ihan superinnostunut. Yhteen täytyy ehkä ostaa uusi kahva, muissa oli kauniit vanhat jäljellä. 

Uudet kahvat pitää myös saada ikkunoihin. Niitä on alettu maalaamaan eilen. Pohjamaali ja pari valkoista kerrosta. Saadaan tummasta raikkaampaa. Yhtiössä on ollut ikkunaremontti joskus 70-luvulla. Ikkunat itsessään on ok, mutta kahvoiksi oli vaihdettu ne kantikkaimmat perusmallit. Kävin jo Rakennusapteekissa Korkeavuorenkadulla kurkkimassa millaisia vaihtoehtoja on. Yhden erittäin hyvän löysinkin, mutta tilausta ei ole vielä tehty.

Kolmas askeleen editynyt asia on kylpyhuone. Niinkuin instassa vilautinkin, materiaali on löytynyt: mikrosementti. Sitä saa kuluttaja pakkauksissa ainakin SBL Decor:ista. Mikrosementin saa laittaa laattojen päälle, joten uutta vesieristettä ei tarvita. Tämän siis voi tehdä itse, ilman asentajaa. Päällimmäinen ongelma tällä hetkellä on se, että värivaihtoehtoja on 56. 

Ensi maanantaina tulee ekokeittiö, josta aiemmin jo kerroin ja seuraavalla viikolla rakennetaan se koroke / sänky / säilytystila / kaapit asuinhuoneeseen. Siitä voisin vilauttaa teille havinnekuvaa seuraavaksi.

Elämme jännitäviä aikoja:)Jos et muista - viimeksi ovet näyttivät tältä ja ostettaessa asunnossa näytti tältä.
Kaikki remonttipostaukset löydät tunnisteella "remontti".