ENSIMMÄISET KUVAT KOROKKEESTA

puuseppä puutiainen

puuseppä puutiainen

puuseppä puutiainen

puuseppä puutiainen

puuseppä puutiainen

puuseppä puutiainen

puuseppä puutiainen

puuseppä puutiainen
Tässä ne nyt on. Ensimmäiset kuvat asuinhuoneemme korokkeesta. Ollaan jo hyvin lähellä valmista. Vetimet ja ovet enää, sekä sähköille läpiviennit pistorasioita varten. Mä täällä nieleskelen palaa kurkusta, koska lopputulos on liikuttavan hieno. Suunnitteluvaihe oli yllättävän helppo. Oli mun ajatus, meidän sekava selitys ja yhden taitavan puusepän kuuntelevat korvat. Tapio poimi toiveet erittäin hyvin ja piirsi tällaisen. Oli itsekin vähän innoissaan asiasta. Ehdotti miten toimisi vielä paremmin.

Huone on kooltaan noin 5 x 5 metriä ja sinne tulee vain pari huonekalua. Koroke on sekä sänky, että säilytyskaluste. Tämän lisäksi huoneeseen tulee sohva (alas lautalattialle) ja nojatuoli (ylös ikkunan eteen). Sängyksi tulee patjat tuohon portaikon kohdalle niin, että toinen nousee nukkumaan oikeaa, toinen vasenta puolta. En melkein malta odottaa.

Tällaista puuseppää tahtoo vilpittömästi suositella kaikille. Ihan huipputyyppi. Ja jos ei ole tarvetta ihan näin suurelle projektille, niin kurkkaa silloin tämä kaveri. Häneltä me tilattiin meidän nykyinen sänky, joka muuttaa pian Tyynelään. Mä voin omalta kohdaltani sanoa, että nukun paremmin, kun näihin asioihin on käytetty kotimaista ammattitaitoa. Tämä jos mikä on se asia, johon kannattaa panostaa.

Tämän näyn lisäksi mua on muuten tänään ilahdutettu toisenkin kerran ja siihenkin liittyy kotimaista ammattitaitoa. Siitä lisää huomenna. Sen verran kerron kuitenkin, että tulossa on alekoodi hemmotteluun teille ihanat lukijat.