MUILLA ON KEPEÄT KESÄMEKOT, MINULLA S-MARKETIN PUSSISSA OMENOITA


HUPAISAA
Kävelin eilen Arkadiankatua kotia kohti ja ajatus vähän nauratti. Perjantai. Muilla on kepeät kesämekot, päässä kuplivaa kuohuvaa. Lakit valkoisia. Minulla tunkkaisen värisessä ketjukaupan muovipussissa omenoita ja väsyneet jalat. Tunsin oloni hyvin vanhaksi. Huvitti.

NO JAA-A
On ollut rankka viikko. Olen osallistunut sen tutkimuksen tiimoilta kahteen näkökenttätutkimukseen. Olo on ollut niiden jälkeen huono. On itkettänyt. Hyvään tarkoitukseen se menee. Ja itsekkäästi toivon, että siitä olisi mullekin ehkä vähän apua.

OHHOH
Nyt istun täällä puoli tyhjässä asunnossa. Janne on vienyt Tyynelään ensimmäisen muuttokuorman. Ei ole sohvaa, kirjahyllyä, eikä sänkyä. Ei miestäkään. Se jäi viikonlopun viettoon. Ansaitulle vapaalle ystävän kanssa. Makuuhuoneessa on pumpattava kumipatja. Hilpeitä öitä luvassa.

JEE
Kypyhuone alkaa valmistua. Mikrosementti vielä tällä viikolla. Putkimies kiinnittää wc-istuimen ja suihkun kymmes päivä. Sitten sinne voi jo muuttaa (!)

PARASTA
Mä olen saanut töitä. Niin töitä ! Aloitan osa-aikaisena Huililla. Ette usko miten hyvälle tuntui kaivella verokorttia esiin ekaa kertaa kolmeen vuoteen.

Nyt alan kokkaamaan avokadorisottoa ystävälle. Illaksi luvassa ihanaa naisseuraa.
Parasta viikonloppua teille ♥