Sisällön tarjoaa Blogger.

OMAN ELÄMÄNSÄ STUNTMIES

Jokainen tietää sen tunteen, kun kiirettä on niin, ettei omaan elämäänsä mukaan ehdi. Päivät suhisee ohi. Roikut stuntmiehenä kohtauksissa, joiden käsikirjoituksia et ole etukäteen saanut.

Sillä viisin se on sujunut. Kylpyhuoneremontti on alkanut ja tasoitustyöt on tehty. Remonttia pitäisi alkaa puuhaamaan loppuun. Siirtää Tyynelään suunniteltuja tavaroita sinne, myydä ylimääräisiä ja hoitaa uuteen kotiin sähköt. 

Karattiin viime viikolla Santorinille tätä kiirettä pakoon. Loma meni ihan hyvin, vaikka Janne tulikin kipeäksi ja mun olo oli mitä oli. Jotenkin se on kumma, ettei tunnu lomalta, kun ei ole säännöllistä arkea mihin palata. Olen aiemminkin kysynyt; onko työtön koko ajan lomalla, vai ei koskaan lomalla? Saari oli kuitenkin silmiä kirvelevän kaunis ja ruoka erinomaista. Onnistuin unohtamaan itseni rannalle kirjan kanssa. Se teki hyvää.

Paljon on tapahtunut muuallakin, kun remontin saralla ja se on kieltämättä aika kuluttavaa. Olen käynyt neuron kuntoutuspolilla lääkärissä selvittämässä kuntoutuksen jatkoa ja saanut puhelun, että mua on pyydetään mukaan tutkimukseen, jossa haetaan uutta hoitomuotoa näkökenttäpuutoksesta kärsiville aivoinfarktista toipuville. Aion osallistua.

Tässä kaiken keskellä käytiin myös laittamassa mökki kesäkuntoon. Jannen 70-vuotista isää ei enää päästetä katolle ottamaan piipunsuojia pois, joten me käytiin siellä siivoamassa ja kahvittelemassa, että paikat on sitten käyttökunnossa ken haluaa mennä. Kuvat sieltä. Miten onnelliseksi sitä tuleekaan ensimmäisistä terassikahveista. Parasta.

Tulossa pian raporttia mikrosementtikylppärin edistymisestä (ai että mä olen kiitollinen, ettei alettu hommaan itse) ja ehkä pari kuvaa lomareissulta myös. 
Tuntuuko teistäkin siltä, että kesää kohti kiire lisääntyy? 
Ihmiset kömpii koloistaan ja Suomi rakennetaan valmiiksi ennen lomia?

20 kommenttia

 1. Tsemppiä! Kyllä se vaan tuntuu siltä, että kiirettä pitää vaikka harrastusten puolesta pitäisi olla rauhallisempaa.... :)) Mutta toisaalta kaikki kiire on kivaa kiirettä, joten no worries :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ihana ♥ Joo vähän ikävää kyllä, että kivakin kiire saa nykyään mulle tällaisen tunteen aikaan. Olin viikonloppuna äidin ja siskon kanssa Tallinnassa. Sen jälkeen onkin taas ollut toinen puoli kropasta päänahkaa ja jalkapohjaa myöten puutunut. Sellaista tää on ollut sen aivoinfarktin jälkeen. Ehkä siihen joskus tottuu:)

   Poista
 2. Kyllä se kuule varmaan on jokaisella, tai suurimmalla osalla sama tilanne nyt, että kaikki pitäisi saada valmiiksi.. Äkkiä, äkkiä, äkkiä!! Pääsevät sitten ilmeisesti kesäloman ajaksi nukkumaan (minäkään kun lomia tunne). Täälläkin muka semmoinen hoppu ettei tiedä mistä aloittaisi, mutta täytyy myös yrittää muistaa että jos stressaan liikaa, kroppa antaa heti muistutuksen ja kärsin.. Vielä en ole oppinut tekemään asioita tarpeeksi rauhallisesti, mutta yritys kuitenkin on hyvä.

  Hihii, luin ensin että mikrosenttikylppärin edistymisestä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihihiii:) Ei se kylppäri onneksi ihan niin pieni ole :D

   Kyllä täytyy muistaa pitää lepohetkistä huoli. Sun siellä ja mun täällä. Sulla taitaa olla vähän samaa vikaa, kun mulla, ettei hidasta tahti ole se omin. Tulee helposti höntyiltyä liikaa ja se sitten kostautuu jälkikäteen. Ihanasti sä oot saanut pihahommia siellä hoidettua ♥

   Poista
 3. Toukokuu on stressaavin kuukausi, joulukuun jälkeen. Johtuu meillä ainakin lasten kesäloman odotuksen tuomasta jännityksestä. Monena keväänä olen lisäksi vetänyt itseni ihan piippuun, kun kaikkea olisi kiva tehdä. Jaksuja sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ! Niin vaikuttaisi monella olevan.

   Älä tee niin tänä keväänä ♥ Voimia sinne myös ♥

   Poista
 4. Minä odotan lämpimiä päiviä ja sitä että saan istahtaa töiden päätteeksi nauttimaan niistä :) Ihana lämmin tunne tulee noista kuvista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös :) Tänään oli ihanan kesäinen tunnelma, kun tulin tuon meidän lähipuiston läpi kaupasta kotiin. Vihreää, linnut lauloi puussa ja tulppaanit kukki. Melkein teki mieli jäädä siihen istumaan kirjan kanssa ja unohtaa ruuanlaitto;)

   Tuossa meren rannalla oli erittäin hyvä ♥

   Poista
 5. "Roikut stuntmiehenä kohtauksissa, joiden käsikirjoituksia et ole etukäteen saanut."

  JUURI NÄIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Sama meno jatkuu :D Tänään kävin siellä tutkimuksen aloituksessa. Ai että miten jännää ja rankkaa samalla. Tehtiin ensimmäinen näkökenttätutkimus / lähtökartoitus. Se oli uuvuttavaa ja ilta menikin sitten näköjään vetistellessä kotona. Huh ja parempaa huomista kohti.

   Poista
 6. Kiva kun oot back, neulojamummoseni! <3

  Hihi, kysypä opettajalta, onko kiirusta näin toukokuussa. :D Tuntuu, että vaikka ehtisi, ei jaksa illalla kirjoittaa edes niitä tärkeitä meilejä remonttiin liittyen. Mut kyllä se tästä. Hei jee, hyvä kun menet koetytöksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehee - miten sen nyt ottaa. Fyysisesti ainakin samassa maassa :D

   Joo - voin vaan kuvitella, että todella on. Tsemppiä muruseni ♥ ja neulotaan taas pian joohan. Ehkä meidän uudessa kodissa.

   Poista
 7. Jotenkin kuulostaa siltä, että teidän kiire on kuitenkin ollut sellaista aika ihanaa kiirettä. Tapahtuu kuitenkin kivoja asioita ympärillä.
  Mitenhän mäkin pystyisin karkaamaan Santorinille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Ihanaa kiirettä on, mutta sen seuraamukset on olossa samat, kun ei niin kivan kiireen :( Onneksi nämä tapahtumat ja remontin eteneminen tuntuvat kuitenkin onnellisille. Uudesta kodista tulee kaunis ja tutkimuksiin meen ehdottomasti mukaan, vaikka niihin meneekin aikaa, kun niistä jollekin voi joskus olla kovasti apua.

   Poista
  2. Niin ja sä Santorinille - ei taitaisi onnistua ilman, että muutama jäisi kaipaamaan ;)

   Poista
 8. Ihana karkaus reissu teillä ollut,vaikka ei mennyt odotusten mukaan. Ja minua kiinnosta super paljon tuo sementti juttu,jään odottelemaan juttua siitä!! Tsemppiä teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei reissu onneksi mitenkään pilalle mennyt, vaikka vähän oloissa oltiinkin. Janne jaksoi silti hyvin lähteä rannalle. Samahan se on missä sitä makailee :D Ja toisaalta juuri nyt oli hirvittävän helpottavaa, että saatiin ruoka suoraan pöytään. Rentouttavaa.

   Kiva kuulla, että kiinnostaa. Mä muuten kävin tänään kurkkimassa meidän kylppäriä ja nappasin pari kuvaakin. Niistä pian lisää :)

   Poista
 9. Mua monesti tympii valmiit (ja helpot) termit, mutta oon kyllä nyt alkanut ymmärtää sanan "ruuhkavuodet" käsitystä... Huh... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Mä oon muuten miettinyt ihan samaa tuon termin kanssa.

   Tosin ymmärrän sitä just nyt ihan kamalan hyvin, vaikkei meillä ole lapsiakaan. Pitää kuitenkin huolehtia kodista, harrastuksista, voinnista ja tulevaisuudesta. Onhan siinä.

   Poista