Sisällön tarjoaa Blogger.

ONHAN SE LUKSUS (SISÄLTÄÄ ÄITIENPÄIVÄN LAHJAVINKIN + ALEKOODIN)

hyvä kosmetologi helsinki
hyvä kosmetologi helsinki
hyvä kosmetologi helsinki

hyvä kosmetologi helsinkivinylux kynsilakka

[ kaupallinen yhteistyö: kauneushoitola Sara H]


Humpuukia, tyhjänpäiväistä, tarpeellista vai arkipäiväistä?

Outoa tai ei, mutta minä suhtaudun kauneushoitolakäynteihin samalla säntillisyydellä, kun hammaskivenpoistoon (toki nautin siitä huomattavasti enemmän). Olen oikeastaan aina ollut enemmän terveydenhoidon kuin sairaanhoidon kannalla. Terveydenhuolto pitää minulle sisällään kaiken sen mitä teen voidakseni paremmin; ravinnosta ulkoisiin tekijöihin ja mielen tasapainoon saakka. Siispä samalla, kun huolehdin hyvinvoinnistani terveydenhoitajalla, suuhygienistillä, kampaajalla tai hoitolassa, voisin hyvinkin käydä esimerkiksi vuosihuollossa psykiatrilla (miksi se ei muuten kuulu "yleiseen hoito-ohjelmaan", kuten hammaskiven poisto?). Hoitolassa ja kampaajalla onneksi psyykinenkin puoli tulee usein hoidettua. Joko jutellessa tai hiljaa rentoutuessa. 

Maailma on tässäkin suhteessa muuttunut. Mummolleni hoitolakäynti olisi aikoinaan ollut ihan turhamaista, äidilleni aika yleellistä, mutta jo monelle ystävälleni hieronnat, kasvo-, ja jalkahoidot lukeutuvat nykyään normi määräaikaishuolloiksi. Miten sinulle? Luksus vai höpshups?

Minä huollatin itseäni viimeksi tiistaina, kun sain kutsun ihanan, lämmin sormisen ja sydämisen Saran luo jalkahoitoon. Puolentoista tunnin hemmottelun jälkeen askel oli kevyt ja iho pehmeä. Varpaisiin laitettiin pirtsakkaa lakkaa, jonka luvataan pysyvän jopa viikon verran. Kesää kohti kuulkaas.

Innostuin sitten tästä niin, että ostin äidilleni samalla lahjaksi lahjakortin Saralle. Niinkuin jo tuossa vihjaisin, hän on sitä tyyppiä, ettei itse kovin usein raaskisi. Ja hän on juuri se, jonka mä todellakin haluan sen hemmottelun saavan.

Saran uusi hoitola (kuvissa) on aivan ihastuttavassa liiketilassa Kruununhaassa. Ikkuna !! on ehkä kaunein koskaan näkemäni ja hoitolan väritys on rauhoittavan lämmin. Samoin on Saran olemus. 

Kuulin muuten siellä käydessäni, tarinan, joka pisti kovasti hymyilyttämään - hoitolassa oli edellisenä päivänä käynyt 80 vuotias rouva elämänsä ensimmäisessä kasvohoidossa. Ajatelkaa! Oli omien sanojensa mukaan kyllä meinannut nukahtaa, mutta saanut sittenkin pidettyä itsensä hereillä. Itse en olisi edes yrittänyt.

Jos tahdot myös kokeilla tupluureja kesken päivän, niin mulla on nyt sitä varten teille erihyvä tarjous. Sain Saralta luvan vinkata tällaisesta teille lukijoille:


Spa pedikyyrin (90 min / 70 €) ostajalle 
joko pikamanikyyri tai kulmien siistiminen+väri kaupan päälle.

Tämän tarjouksen saat varatessasi ajan 19.5. mennessä touko-kesäkuulle 
ja mainitsemalla mun blogin varauksen yhteydessä.

Lisää Sarasta ja yhteystiedot löytyy täältä.


Lisätietoa tarjouksesta:
Spa pedikyyri sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan.
Pikamanikyyri (arvo 30 €) sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen tai hieronnan.
Kulmien kestovärjäys ja siistiminen (arvo 25 €)


Tää sun äidille ?6 kommenttia

 1. Heti myönnän, etten lukenut tätä postausta yhtään, kun tuo sunnuntai puristaa kurkussa jo nyt. Mutta, tulin kommentoimaan tuota koroketta. Olit ehtinyt heittää uuden postauksen eetteriin ennen kun ehdin.

  Koroke! Wauuuuu! Se on niin magee, ettei sanat riitä. Se on vaan niin tosi, tosi magee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän - se ei varmastikaan ole helppoa, kun pois menosta on niin vähän aikaa. Tsemppiä Johanna, se kuristava ikävä luultavasti helpottaa vähän joskus ja hyvät muistot elää voimakkaina ♥

   Mulle äitienpäivä oli joskus hyvin raskas oman lapsettomuuden vuoksi. Nykyään se ei enää paina, koska tiedän, ettei oma oloni olisi edes näin hyvä ja kuntoutus edennyt, jos olisin äiti. Lasten kanssa en jaksaisi, koska kiire, äänet ja aistiärsykkeet vaikuttavat vointiin huomattavasti. Parempi siis näin. Nykyään suren lähinnä ystävien puolesta, joista päivä tuntuu pahalle, kun omaa äitiä tai lasta ei ole.

   Korokkeesta tuli parempi, kun uskalsimme toivoa. Laitan tänään blogiin kuvia valmiista lopputuloksesta.

   (mulla muuten tulee ilmoitus s.postiin jokaisesta uudesta kommentista, että pystyn valvomaan myös vanhoihin teksteihin tulevat terveiset :))

   Poista
 2. Noo - ehkä kynsilakan voisin laskea ihan pikkasen turhamaisuudeksi, mutta hoidot muuten hieman ylellisyydeksi. Kun siihen pitää erikseen varata ja järjestää aikaa ja sitten kun myöskin tiedän että se ei ole mitenkään itsestäänselvää että läheskään kaikilla ois vara. Mutta lasken silti hoidot ennen kaikkea itsensä huoltamiseksi! :D Mielenterveyden ylläpitäjäksi ja oman terveyden kannalta hyödylliseksi, ehdottomasti! Uskon että vähemmän tarvii sitä sairaanhoitoa kun muistaa ennalta pitää itsestään huolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Viimeinen lause tiivisti hyvin kaiken:)

   Ehdottomasti ovat yleellisyyttä, hyvää oloa edistävää ja sellaista, johon ei ole kaikilla varaa. Valitettavasti. Se on se ensimmäinen asia mistä tulee karsittua, jos rahat on loppu. Siksi näitä onkin ihana antaa lahjaksi. Kun rahat on loppu, pitäisi olla sellainen hyvä ystävä jolla on sauna - saisi istua jalat kuumassa kylvyssä löylyjen ajan hiukset ja naama naamiossa. Saisi selän pesunkin samalla.

   Kynsilakka on ainoa asia missä mä oon sun kanssa erimieltä. Mulla on aina kynnet lakassa - oli arki tai pyhä. Varpaissakin on usein, talvellakin. Ei haittaa jos ei jaksa naamaa sutia, kun on muka vähän laitettuna kuitenkin :D

   Poista
  2. On mullakin kynnet lakattuina, jos ei laiskuuden takia ihan joka päivä niin harva se viikko kuitenkin :D

   Poista
  3. Hihii - mä kuvittelin tuosta sun tekstistä, että sä pidät sitä niin turhamaisena, ettet välitä. Oletin siis väärin.

   Arvaa mitä - ne tuolla Saralla laitetut varvaslakat on vieläkin ihan priimakunnossa. Olen yllättynyt ja tyytyväinen:)

   Poista