ONHAN SE LUKSUS (SISÄLTÄÄ ÄITIENPÄIVÄN LAHJAVINKIN + ALEKOODIN)

hyvä kosmetologi helsinki
hyvä kosmetologi helsinki
hyvä kosmetologi helsinki

hyvä kosmetologi helsinkivinylux kynsilakka

[ kaupallinen yhteistyö: kauneushoitola Sara H]


Humpuukia, tyhjänpäiväistä, tarpeellista vai arkipäiväistä?

Outoa tai ei, mutta minä suhtaudun kauneushoitolakäynteihin samalla säntillisyydellä, kun hammaskivenpoistoon (toki nautin siitä huomattavasti enemmän). Olen oikeastaan aina ollut enemmän terveydenhoidon kuin sairaanhoidon kannalla. Terveydenhuolto pitää minulle sisällään kaiken sen mitä teen voidakseni paremmin; ravinnosta ulkoisiin tekijöihin ja mielen tasapainoon saakka. Siispä samalla, kun huolehdin hyvinvoinnistani terveydenhoitajalla, suuhygienistillä, kampaajalla tai hoitolassa, voisin hyvinkin käydä esimerkiksi vuosihuollossa psykiatrilla (miksi se ei muuten kuulu "yleiseen hoito-ohjelmaan", kuten hammaskiven poisto?). Hoitolassa ja kampaajalla onneksi psyykinenkin puoli tulee usein hoidettua. Joko jutellessa tai hiljaa rentoutuessa. 

Maailma on tässäkin suhteessa muuttunut. Mummolleni hoitolakäynti olisi aikoinaan ollut ihan turhamaista, äidilleni aika yleellistä, mutta jo monelle ystävälleni hieronnat, kasvo-, ja jalkahoidot lukeutuvat nykyään normi määräaikaishuolloiksi. Miten sinulle? Luksus vai höpshups?

Minä huollatin itseäni viimeksi tiistaina, kun sain kutsun ihanan, lämmin sormisen ja sydämisen Saran luo jalkahoitoon. Puolentoista tunnin hemmottelun jälkeen askel oli kevyt ja iho pehmeä. Varpaisiin laitettiin pirtsakkaa lakkaa, jonka luvataan pysyvän jopa viikon verran. Kesää kohti kuulkaas.

Innostuin sitten tästä niin, että ostin äidilleni samalla lahjaksi lahjakortin Saralle. Niinkuin jo tuossa vihjaisin, hän on sitä tyyppiä, ettei itse kovin usein raaskisi. Ja hän on juuri se, jonka mä todellakin haluan sen hemmottelun saavan.

Saran uusi hoitola (kuvissa) on aivan ihastuttavassa liiketilassa Kruununhaassa. Ikkuna !! on ehkä kaunein koskaan näkemäni ja hoitolan väritys on rauhoittavan lämmin. Samoin on Saran olemus. 

Kuulin muuten siellä käydessäni, tarinan, joka pisti kovasti hymyilyttämään - hoitolassa oli edellisenä päivänä käynyt 80 vuotias rouva elämänsä ensimmäisessä kasvohoidossa. Ajatelkaa! Oli omien sanojensa mukaan kyllä meinannut nukahtaa, mutta saanut sittenkin pidettyä itsensä hereillä. Itse en olisi edes yrittänyt.

Jos tahdot myös kokeilla tupluureja kesken päivän, niin mulla on nyt sitä varten teille erihyvä tarjous. Sain Saralta luvan vinkata tällaisesta teille lukijoille:


Spa pedikyyrin (90 min / 70 €) ostajalle 
joko pikamanikyyri tai kulmien siistiminen+väri kaupan päälle.

Tämän tarjouksen saat varatessasi ajan 19.5. mennessä touko-kesäkuulle 
ja mainitsemalla mun blogin varauksen yhteydessä.

Lisää Sarasta ja yhteystiedot löytyy täältä.


Lisätietoa tarjouksesta:
Spa pedikyyri sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan.
Pikamanikyyri (arvo 30 €) sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen tai hieronnan.
Kulmien kestovärjäys ja siistiminen (arvo 25 €)


Tää sun äidille ?