Sisällön tarjoaa Blogger.

TYYNELÄN TUPAUKKO JA -AKKA
Pitkä viikonloppu
 • puusauna
 • pihatöitä
 • pari hyvää ystävää
 • paljon herkkuruokaa
 • pajalla tupaukko ovien kimpussa
 • pesällinen lintuja piipussa
 • paikkoja vaihtaneet huonekalut
 • pään vaivaa tulevasta

Tyynelässä on tanssittu mööbelivalssia. Sohvat ovat vaihtaneet paikkojaan, irrotettavia päällisiä värjätään, kaupunkikodista tulevalle kirjahyllylle on raivattu tilaa. Jaksoin pihatöitäkin tehdä pari tuntia ja vanhalla navetalla kaupunkikodin ovien kunnostus etenee. 

Tänään on kuunneltu kuikutusta, kivuttu katolle ja kurkittu peilin kanssa piippuihin. Siellä se naakkarouva tosiaan istuu ylväänä ja puoliso liihottelee huolestuneena katolle kivunneen ympärillä harvakseltaan huudellen. 

Olo on kaikesta kiireestä huolimatta ollut kohtalaisen ok, mutta työkokeilujakso Huililla on taas ohi, pää on hetkellisesti hieman tyhjentynyt ja työtulevaisuus aiheuttaa vähän päänvaivaakin. Jännityksellä kyllä odotan; tulevaa, linnunpoikasten kuoriutumista ja neuron kuntoutuspolin lääkärikäyntiä. Siihen asti jatkan pihahommia noiden uusien välineideni kanssa.

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa <3


Sain Fiskarsilta ylläripakettina välineitä pihan kunnostamiseen. Erityisen ilahtunut olin oksasaksista, joilla saa yllättävänkin paksuja risuja leikattua, kunnon rautaharavasta ja noista kevyistä säkeistä, joita jaksan minäkin kanniskella pitkin pihaa puuhaillessani. 

Nämä on ystävän kanssa toimiviksi testattu, suosittelen:

8 kommenttia

 1. Mä haluaisin sellaiset oksasakset, joissa ois hälytin, joka ulvois aina, kun joku muu on koskemassa niihin tai laittamassa niitä johonkin kivaan jemmaan, josta ne ei vaan löydy. Tässähän on nimittäin juuri käynyt niin, että teillä tietämättömillä ovat kätevät tuollaiset pikkusakset, joita oon varjellut sateelta ja unohduksilta.
  Ja voi naakka minkä teki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kehittelemisen arvoinen idea! :)

   Sano muuta! Siellä se istui ja tuijotti, kun Janne kävi katolla sit kurkkimassa. Mä pysyin suosiolla maan pinnalla;) Nyt meidän vaan täytyy lämmittää sähköllä sen aikaa, kun pariskunta lisääntyy ja muuttaa muualle. Onneksi on myös patterit, kun näistä ilmoista etukäteen tiedä.

   Poista
 2. Ihanat, toimeliaat kotitontut. :) Kyllä ne asiat eteenpäin menevät, aina tulee jotain uutta ja kivaa vastaan. Älä huoli liikoja tulevasta, se tulee omalla ajallaan. Nauti tästä. Ja uusista välineistä. Pus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotitontut - todellakin :D Juuri sellainen olo mulla on.

   Asiat menee aina juuri niinkuin niiden pitääkin. Siihen luotan. Rankkoja vaan nää tällaiset hetken, kun en vain osaa laittaa aivoja off-asentoon, syödä, nukkua, ulkoilla ja loikoilla. Tulee valvottua yliviritystilassa ja olo heikkenee. Oppiipahan taas armollisuutta itseään kohtaan. Onneksi kohta on Mummokerho ja te ihanat. Pus.

   Poista
 3. Ihana tupaukko ja -akka siellä :) Samaa sanon kuin Siljakin, asioilla on tapana järjestyä ♥

  VastaaPoista
 4. Samanmoiset puuhat näyttää olleen kuin meilläkin vappuna mökillä; mies rakensi ja minä haravoin. Tuollaiset kevyet säkit olisi mulle varmaan kätevämmät kuin kottikärryt. Nytkin jäi lehtikasat siirtämättä, kun lauantaina satoi kaatamalla.

  Kunpa voisit olla huolehtimatta liikaa tulevasta. Uskon että asiat järjestyvät hyvällä tavalla, koska sulla on kova tahto yrittää eteenpäin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä todellakin suosittelen noita säkkejä. Suurempaa saa toisella kädellä raahattua pitkin nurmikkoa aina seuraavaan kohteeseen. Kottikärryt tuntuu usein liian raskaalle. Tai siis lähinnä se niiden kippaaminen kompostiin. Säkistä saa nakattua sisällön kevyesti ravistelemalla pois.

   Niin mä toivoisin myös. Opettelemisen paikka. Taas ihan turhaan hermoilin lääkärille menoa. Oltiin ihan samoilla linjoilla ja nyt lähti paperit vakuutusyhtiöön eteenpäin. Odotellaan millaista paluupostia sieltä on tulossa.

   Kiitos tsempistä Tuula ♥ Sun sanat merkitsevät aina paljon ♥

   Poista