167 TAVARAA MYÖHEMMIN
Miinus:
167 tavaraa

Siirretty:
sohva
kirjahylly
sänky

Plus:
valaisin kirpparilta 6€

Tyynelän olohuone on saanut kirjahyllyn ja sohvan kaupunkikodista. Tavara huoneessa lisääntyi huomattavasti, mutta ilme on silti raikkaampi, kun ennen. Maali lattiassa tekee paljon. Kuin myös tuo lähes musta maali pönttöuunin takana. Huone on kotoisampi. Ei enää niin mökki. Enemmän koti.

Me ollaan tässä muuton yhteydessä luovuttu tähän mennessä sadastakuudestakymmenestäseitsemästä tavarasta. Minimalisteiksi en menisi meitä vieläkään kehumaan, paitsi kovin sarkastisesti sanoen. Rompetta on. Olo on kuitenkin kevyempi. Tuntuu, että on vähemmän huolehdittavaa. Ei tarvitse niin paljon miettiä säilytystiloja tai sitä pysyykö joku tavara kunnossa. Tunne on vapauttava. Ympärillä on myös selkeämpää. Kirppiskasseja on vielä valmiiksi pakattuna, mutten laske niitä poistoihin ennen, kun ovat ovesta ulos. Enää pitäisi keksiä myyntipaikka.

Kaupunkikodissa alkaa olla jo todella tyhjää.  Ei sänkyä, ei sohvaa, ei hyllyä. Onpahan helppo muutto tulossa. Kahden viikon kokemuksella voin sanoa, että pumpattava ilmapatja hakkaa vierasvuoteena kaikki nitisevät hetekat ja seläntappaja-vuodesohvat. Uskoisitko - se on jopa hyvä. 

Kiinnostaako vähentäminen? Kurkkaa Minimalismipeli."Ennen-kuvia" Tyynelästä voit selata sivupalkin tunnisteella "Tyynelässä"

Kirjahylly Lundia, sohva Fritz Hansen, Marimekko tyynyt itseommellut, tuoli ystävältä, pöytä Jannen suvusta, vanha valokirjain Retro&Romu.