41 NELIÖTÄ RIITTÄÄ KAHDELLE ?Uusi kotimme on saanut ensimmäiset uudet (eli vanhat) huonekalut. Asuinhuone on kooltaan 5x5 metriä. Koska sinne mahdutetaan sänky ja säilytystilat, ei sohvalle enää ole sijaa - se muutti maalle. Asuinhuoneen istumapaikaksi riittää aluksi se suuri nojatuoli, joka huonokuntoisena saatiin Tyynelän kauppojen yhteydessä ja verhoiltiin uudelleen. Hän saa kaikessa muhkeudessaan asettua tuohon lautalattialle. Löhöilypaikoiksi tuotiin Tyynelästä nuo patjatuolit, joiden varsinaista nimeä en tiedä. Ne on alunperin hankittu meille Viikinmäkeen. Pieni pöytä on mun ensimmäisiä kirppislöytöjä noin viidentoista vuoden takaa. Näytää taas uudelle, kun on hetken haudottu sitä vintillä. Uskaltaisin jo sanoa, että huone alkaa näyttämään melko valmiilta vastaanottamaan loputkin tavarat ja meidät kaksi.

Janne on alkanut hieman huolestuneeseen sävyyn sivuta sitä, minne mikin tavara mahtuu ja miten kaikki saadaan järjestettyä. Liekö työkiireistä johtuvaa paineen tunnetta samassa. Aluksi lausui jopa leveästi, että uusi koti tulisi olemaan "tukikohtatyyppinen" kaupunkiratkaisu. Tyynelä taas kodinomaisempi. Nyt on kuulunut sivuääniä. Kokee selvästi enemmän luopumisentuskaa, mutta on joka tapauksessa toiveikas.

Mä olen sitä mieltä, että se mitä arkeen tarvitaan, kyllä mahtuu ja muut tavarat voidaan säilyttää maalla. Rankalla kädellä raivaaminen on tuntunut hyvälle. Nyt on jännät ajat tulossa. Kestääkö kylmästi hermot vai paukahtaako pinna? Mitä mieltä te olette tilanteesta? Riittäisikö 41 neliötä teillä kahdelle vai päättyisikö kokeilu epätoivoisena yrityksenä lyhyeen? Haluaisitko edes yrittää?

Tein juuri muuttoilmoituksen. Heinäkuussa uuteen kotiin. Nyt ei ole enää varaa siirtää eteenpäin.

Nyt Juhannusvalmisteluihin. Nauttikaa ♥