Sisällön tarjoaa Blogger.

OVI, JOSTA KOHTA ASTUNKuusi kuukautta. Työtunteja en edes halua laskea. Nyt on viimeiset sirkkelöinnit tehty. Ovet listoitettu ja listat asennettu. Remppavälineet raivattu. Käyty Kivikossa. Remonttipölyt pesty pois.

Eteisessä ja kylpyhuoneessa ei ole vielä valoja, ovista puuttuu kahvat ja keittiön kaapista hyllyt. Silti tuntuu jo valmiille. Sille, että seuraavaksi saan esitellä sisustuskuvia.

Olen nukkunut kaksi kuukautta ilmapatjalla ja elänyt ilman isoa peiliä.
Kun menen tuosta ovesta sisään tiistaina, niin jään yöksi. Tuntuu hyvälle.


Kuvissa ovet, jotka Janne kunnosti. Alkutilanne levytyksineen löytyy täältä. Purkutilanne täältä ja täältä.


TAISIN TEHDÄ LÖYDÖN : SCHAUMAN VANERITUOLI

Tällainen nökötti Forssan Onnela kirpparin myyntiloossissa. Osui silmääni ja olin koukussa. Janne kyseli mihin minä sitä. Vastausta ei ollut valmiina, mutta matkaan se lähti. Mahtui takapenkille. Kotimatkalla googlatessa yllätyin iloisesti. Pohjassa "Schauman Jyväskylä Made in Finland" leimat. Niin hyvin pidetty, että paperiset Oy Ekwall Ab lähetyslomakkeetkin istuimen pohjassa vielä tallella. Huuto.netissä vastaavaa kaupattiin kahteensataankahdeksaankymmeneen euroon. Tuntui kolmenkymmenenkahden rahan myyntihinta hyvin kohtuulliselle.

Se ketä enemmän tietää, kertokoon.

MÖKKI MEREN RANNALLAHyvä se on ihmisellä olla sellainenkin paikka missä sudin sijasta käteen otetaan sisustuslehti ja kellistetään kalliolle päivää paistattelemaan. 

Viime vuotisiin projekteihin verrattuna mökillä ei ole tänä kesänä tehty mitään dramaattista. Ulkomaalaukset on vielä vähän kesken. Uudesta saunan pukuhuoneesta taas nautitaan jo ihan täysillä. Käytiin ostamassa saunan terassille mattoja ja istuinpehmusteita. Sen karuun ilmeeseen tuotiin vähän samaa lämpöä ja pehmeyttä mitä pukuhuoneen puolella on. Janne kävi poimimassa mulle kimpunkin, kun löydettiin ylämökistä maljakko, joka näytti juuri tuohon sopivalta.

Pihalle tehtiin istutuksia kahteen paikkaan - yhteen vanhaan vannaan ja uutena ostettuun istutuslaatikoon. Vähemmän puuhaa ja enemmän löhöpäiviä. Se on tämän kesän mökkiteema. 

Ihanaa viikonloppua kaikille. Me täällä Tyynelässä valmistaudutaan vastaanottamaan vieraita. Sellaisia teillekin ehkä tuttuja.

HYVIÄ UUTISIA MIKROSEMENTIN YSTÄVILLE


[ kaupallinen yhteistyö: Suomen Betonileimasin ja Pisarameri Oy ]
No niinhän siinä arvatenkin kävi, että postaukseni mikrosementistä herätti paljon kiinnostusta ja kysymyksiä. On se vaan superkätevä tapa uudistaa kylppäriä. Moni jäi pohtimaan, josko mikrosementtiä uskaltaisi lähteä yksin asentamaan, kun tuote kerran on myös vähittäismyynnissä. Siispä hyviä uutisia: sain meidän kypyhuoneen tehneeltä Janilta juuri viestiä, että hän mielellään opastaa avun tarpeessa olevia. Eli niille, jotka haluavat tehdä itse mikrosementtipintaa, mutta epäröivät onnistuuko asennus, voi Jani näyttää oikeita toimintatapoja / konsultoida miten missäkin kohteessa tulee toimia. Janille saa soitella ja sopia tapaamisen paikan päällä. Veloitus tapauskohtaisesti.

Jani Vaittinen Pisarameri Oy (toimialue PK-seutu)
p. 0400 017008