ASUINHUONE 5 x 5 M

Kahden aikuisen kaupunkikoti, joka kummasti tuntuu saman kokoiselle, kun edeltäjänsä.

Olen tässä parin viikon aikana pohtinut miten toiminnot ovat asettuneet kohdilleen. Viime kodin tyypillisellä töölöläishallissa ei kukaan ollut koskaan - paitsi pyykiteline kaikki viikonpäivät läpeensä siipiään levitellen. Keittiössä kävin keittämässä kahvin ja laittamassa ruuan. Elämä tapahtui olohuoneessa. Tässä kodissa on kaikki samat toiminnot ja neliöitä puolet kahdeksasta kymmenestä aiemmasta. En ole vielä huomannut, että olisin jostain pois tai jostain paitsi. Ehkä mä jonain päivänä herään tästä kummasta seesteisestä unesta, jossa nyt olen. Asioilla on paikkansa ja mun päässä rauha.

Mä olen luonteeltani sellainen kotityranni, pilkunviilaaja, hyperjämpti ja järjestelijä. Ehkä tämä pieni koti sopii mulle paremmin. Ei ole niin paljon huolehdittavaa, joten ajatuksista vapautuu aikaa muulle.  Pidän siitä.Pienen asunnon tilaratkaisu / koroke Puutiainen.
Korokkeesta lisää täällä.

Osara futonsänky 180 x 200 Unikea
Futonpatja Porin Villa ja Peite
Valotalo ja Ply Jouko KärkkäinenEnnen remonttia näytti tälle