MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE

MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE

MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE

MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE
MIKROSEMENTTI LAATTOJEN PÄÄLLE


No nyt en malta enää olla tätä näyttämättä. Kaapista puuttuu ovi, suihkuverhoa ei ole ja seinissä on vielä paikkaamattomia reikiä virheliikkeiden vuoksi, mutta tässä sen nyt on - meidän minikylpyhuone. Hyvästi saumojen hinkkaaminen ja ne kikertävänkukertavan harmaanruskeat laatat, meillä on ihana mikrosementillä uudistettu kylppäri.

Mikrosementti vaikuttaa materiaalina ihan nerokkaalta. Pinta on ihanan elävä ja se tuntuu hyvälle jalkojen alla. Mä olin vähän jännityksellä odotellut, että onkohan se kovin kylmän tuntuinen, mutta pinta onkin yllättävän lämpöinen, vaikkei lattialämmitystä ole.

Kylpyhuonekalusteet teetettiin ahtaan oviaukon vuoksi mittojen mukaan Puutiaisella, joka teki meille myös sen tilaihmeen - korokkeen. Allakaapista saatiin suunnikkaan muotoinen ja sen päälle mahtui normaalikokoinen allas. Muuten tuohon nurkkaan olisi saanut ainoastaan käsienpesukokoa olevan ja siinä olisi sitten saanut läiskytellä puoli kylppäriä märäksi kasvoja pestessään. Altaan taso on kauniista suurisyisestä lankusta tehty, juuri niinkuin toivoin. Altaaseen vaan en ole niin tyytyväinen, kun voisin. Se on kyllä kaunis, mutta herätää mussa vielä inhonväristyksiä tapahtuneen vuoksi. Innolla odotan hetkeä milloin suhtautumiseni siihen muuttuu neutraaliksi. Samasta firmasta tulleeseen suihkuun taas olen ihan ihastunut. Samoin Volan punaisiin pyyhkenuppeihin ja paperitelineeseen, joita ei tilattu sieltä nimeltä mainitsemattomasta paikasta, vaan Runeberginkadun Kylpyhuonekeskuksesta, jossa on aina ihana palvelu. Se on sama paikka mikä pelasti meidät meidän keittiöhanan metsästyksessä.

Pari asiaa jäi askarruttamaan.

- Miksi kylpyhuoneeseen tulevat pistorasiat on aina niin rumia?
- Kuinka kylppärivalojen valikoimat on niin suppeat edelleen? Samoin suihkuverhotankojen.
- Tekeekö joku kauniita lattialastoja? Ne on aina niitä Sinituotteen siniharmaita hirvityksiä.
(Sinillä oli yksi ihana valkoinen lasta, mutta se oli ikkunasetissä, jonka muita osia en halua. Olisi toiminut hyvin peruspuisen harjanvarren kanssa)

Mikrosementtiyhteistyöstä lisää täällä.
"Ennen" kuvat täällä.
Ja katsokaa aiheeseen liittyen myös Marun uusi kylpyhuone.