OLEN KOTONA

keittiö remontti
keittiö remontti


keittiö remontti


keittiö remontti

keittiö remontti


keittiö remontti
[ kaupallinen yhteistyö: Puustelli ]Olemme asettautuneet taloksi. Muuttolaatikot on purettu ja pois haettu. Tuntuu jo tutulle. Ennakkoon epäillyistä aiheista ei enää keskustella. Asunto tuntuu neliöitään suuremmalle. Yhtenä aamuna Janne sanoi sen mitä minäkin juuri sillä hetkellä ajattelin - hassua miten 41 neliötä voi tuntua samalle, kun 81. Toiminnot ovat vajaassa viikossa löytäneet paikkansa. Samoin tavarat. On jäänyt tyhjääkin tilaa. Osa kaapeista ja sen korokkeen alusesta on vielä tyhjänä. Varmaan jääkin niin, koska poistettavaa on vielä. Katsaus listaani kertoo, että olen luopunut yli 200:sta tavarasta ennen muuttoa. Eikä siinä tosiaan ollut kaikki.

Keittiö on huoneista ensimmäinen lähes valmis. Muutamaa viilausta vaille. Simppeli. Eleetön. Maustettu ripauksella väriä ja silti hyvin vaalea. Kaasuliesi on sama, kun edellisessä kodissa ja muita laitteita käyttäessäni ihmettelen ja ihastelen, kuin pieni lapsi. Ahaa - astianpesukone heijastaa jäljellä olevan ajan lattiaan! Kuinka kätevä on yhdistetty uuni/ mikro! Olen hurjan onnellinen olen kätevästä lajitteluvaunusta! Miten ihanasti mun astiat näkyy vitriineissä! Koneesta saa vasta jauhettua kahvia!

Janne kyselee koko ajan mistä mikin tavara löytyy. Ei siinä mitään ihmellistä. Niin se on Tyynelässäkin aina, vaikka talo on ollut meillä jo neljä vuotta. Tuntuu siis kotoisalle sekin.Ennen remonttia keittiö näytti tältä.Keittiöstä on saatu yhteistyöalennusta bloginäkyvyyttä vastaan.