Sisällön tarjoaa Blogger.

TYYNELÄN TUVASSA
Samaan aikaan, kun kaupunkikodissa keittiö on vaalea ja minimalistinen, kylvetään Tyynelässä väreissä. Keittiö on punainen, keltainen, raidallinen ja muistuttaa keräilykauppaa. Keittiö ei ole keittiö. Keittiö on tupa. Vähän maalaisromanttinen. Vähän vinksinvonksin. Vähän täynnä.

Ja minä olen niin kamalan onnellinen kummastakin. Molempi parempi.


Kaupunkikodin keittiökuviin tästä.
Kahden kympin keittiöremontista / mustien saumojen värittämisestä tietoa täällä.
Ja siitä miten sen voisi tehdä paremmin täällä.

30 kommenttia

 1. Voi kuinka täydellistä - kaksi kotia, kaksi makua. Itse täällä pohdin vähän väliä, että väriäkö vaiko ei? Oisko tässä ratkaisu siihen pulmaan? Pitääpä ehdottaa miehelle..

  Tai ehkä ei sittenkään. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii:) ei ehkä ihan edullisin, mutta taatusti toimiva ja hermoja lepuuttava ratkaisu tää maalaiskoti.

   Meille toimii ainakin tällä hetkellä ihan täydellisesti. Saa nähdä tuleeko Tyynelästä joskus ykköskoti. Aika näyttää.

   Poista
 2. On kyllä ihana keittiö Tyynelässäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Edelliset omistajat onneksi olivat teettäneet kaapistot puusepällä. Tällainen on tänne aivan napakymppi. Puinen kun on, sain maalattua meille sopivaksi.

   Poista
 3. Voi vitsit miten viihtyisää!!! Ihanaaa kun on kaksi ihanan kivaa keittiötä, kaksi paikkaa jossa tehdä kivaa ruokaa tai sitten nauttia toisen tekemää ruokaa.. Ihan kuinka vaan, kaksi vaihtoehtoa joista kumpikin tosi hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva kuulla! Tietkö musta ruuan laittaminen toiselle on se suurin rakkaudenosoitus.

   Poista
 4. Kauniita kummatkin :) Se on niin kiva kun kaksi paikkaa voi olla tyystin erilaisia. Mustakin on ihana laittaa mökkiä ihan toisenlaiseksi kuin kaupunkikotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 totta

   Ei varmaankaan tuntuisi niin loma-asunnolle, jos toinenkin olisi kovin moderni. Ihanaa, että välillä saa rönsyillä.

   Poista
 5. Ihania kuvia!

  Minäkin tykkään eri tyyleistä. Toisaalta harmonisesta, modernista ja minimalistisesta. Ja toisaalta värikkäästä ja jopa vähän pursuavasta retrotyylistä. Olen koittanut tehdä jakoa ylä- ja alakerran välillä. Ei ehkä ihan hallittu kokonaisuus, mutta eipä tuo niin vakavaa ole ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeassa! Sisustamisen ei todellakaan tarvitse olla vakavaa!! :) Hyvä on jos saa joskus hullutella. Asunto saa olla ihan asujansa näköinen. Turha on muita yrittää miellyttää, kun itse niitä seiniä on tuijottamassa:)

   Poista
 6. Ihana Tyynelän keittiö ♥ aivan täydellinen tuollaisena iloisen värikkäänä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy tunnustaa, että välillä oon suunnitellut muun värisinä alakaappeja. Mutta hetken harkinnan jälkeen taas jää tekemättä:) Toisaalta sekin on vaan hiekkapaperia, maalia ja suteja. Eli ei niin iso homma. Ei ikuista, eikä vakavaa:)

   Poista
 7. Mää niin tykkään tästä Tyynelästä. Tää on niin mun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3

   Ihana kuulla, että joku muukin saa tästä hyviä fiiliksiä:)

   Poista
 8. Ihana tyynelä <3 ja hyllyt täynnä aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 meidän aarreaitta. Pölyjen pyyhkimisen kannalta ei niin kiva, mutta mitäs pienistä;)

   Poista
 9. Siis tiiätkö tuli sellasia sydämentykytyksiä kun kattelin näitä kuvia. Ää! Äärettömän ihanan näköstä!

  VastaaPoista
 10. Täydentävät sopivasti toisiaan! Ja ovat molemmat tavallaan emäntänsä näköisiä :)

  VastaaPoista
 11. Ikkunahyllyt, ne on niin hienot. Haaveilen aina lasisista ikkunahyllyistä, mulla saattais olla kasveja semmoisilla, viidakkoikkuna.

  Millainen olis mun toinen koti, ehkä semmonen jotenkin synkkä, mystinen, siel ois syviä värejä ja se saattais olla jossain kaukana ihmisistä ja siellä ois paljon puita pihalla ja vanha pihavaja. Myös semmoisesta talvipuutarhahuoneesta mä oon aina haaveillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On!! Mä oon niin onnellinen, että edelliset olivat ne laittaneet. Kauniit <3

   Viidakkoikkuna kuulostaa täydelliselle. Mä en sitä saisi hengissä pidettyä (ei minkäänlaista viherpeukaloa), mutta ihailisin.

   Joo! Just sellainen voisi olla sun vastakohtakoti:)

   Poista
 12. Makea jesse ja pari muuta pyhimystä, miten ihanan näköistä! Tyynelä on nimensä veroinen. Lisänimenä voisi olla pirtsakkala ja hauskala, kotoisala ja lokoisala <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahahaaaaaa :D Ihana Johanna <3 Mun piti lukea toi pariinkin kertaan, ennenkun tajusin. Mä kelasin, että missä hyllyssä sä näät Jessen ja pyhimyksiä :D

   Erihyvät lisänimet !!

   Poista
 13. Voi mieletön miten kaunista. Niin kaunista.

  VastaaPoista
 14. Minä aina kuvittelin että mulla ois tyylikäs pelkistetty kaupunkikoti ja vähän-vinksin-vonksin-mummonmökki. No eipä käynyt niin, nyt on vaan yks koti ja yks tyyli (eikä se ole kumpikaan yllä mainituista). Ootko koskaan ajatellut että jos Tyynelä ois teidän ykköskoti (ja ehkä ainut koti), oisko se silti samanlainen?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tajusin tätä lukiessani, etten oo koskaan kuvitellut sitä millainen mun tulevaisuuden koti tulisi olemaan. Enkä myöskään sitä ketä siellä tulee asumaan. En edes lapsena suunnitellut tulevani äidiksi tai toimitusjohtajaksi tai esteratsastajaksi tai edustusrouvaksi.

   Mä luulen, että Tyynelä olisi aika samanlainen, kun nyt - ehkä vähän pelkistetympi tosin. Aluksi värejä ja maalaisromantiikkaa oli vielä enemmän. Nyt sinne on tuotu vähän enemmän valkoista ja mustaa, kuin aluksi. Jotenkin ne ei mun mielestä alkuun sopineet sinne. Nyt kaipaan kontrasteja ja tasapainottavia värejä sekaan. Mun vaihtelunhalu on sellainen, että tuskin koskaan tulee pysähtynyttä ns. valmista tilaa. Uudet Marimekon makuuhuoneen tapetit odottaa jo seinään laittajaa ;)

   Poista
  2. Ooh, Marimekon tapetit! Can't wait! Tavallaanhan nää on niitä asioita joita onkin ihan turha miettiä (enkä usko että ne oikein koskaan menee niinkuin olis miettinyt), joskus vaan pälkähtää mieleen kaikenlaisia hassuja ajatuksia :) Mulla oli aikoinaan kaupungissa melkeen kaikki mustaa ja valkoista, nyt taidan olla enempi semmonen harmaan sävyjen rakastaja. Niin väreissä kuin ylipäätään monissa asioissa... :D Oon oppinut olemaan vähemmän ehdoton!

   Poista
  3. En mäkään!! Ne on ostettu jo hyvä hetki sitten. Yritän jatkuvasti houkutella tuota mun työparia hommiin :D

   Musta on hyvä, ettei liikaa suunnittelekaan. Pysyy avoimempana, eikä kohtaa sellaisia pettymyksiä, kun tiukasti rajattujen toiveiden kanssa. Mä en pistä mun onnellisuutta sen varaan, saanko miehen, kivitalon, kaksi kissaa, koiran ja suuri palkkaisen työn.

   Vähemmän ehdoton kuulostaa erittäin hyvälle ♥ Mä olen taas löytänyt värit - ennen olin mustavalkoisempi myös ja kantikkaampi muutenkin. Mikä muutos sitten on iän tuomaa, mikä sairaudesta johtuvaa - mutta samapa tuo tervetullutta kuitenkin:)

   Poista