KUUMAKIVIHIERONTA ARVONTA + HYVÄ TARJOUS[ kaupallinen yhteistyö: Sara H. ]Sen näkee ja tuntee, kun joku tekee työtä sydämellään. 


Mun vakkarikauneushoitola, jossa siis käyn maksavana asiakkaana, kutsui mut viime viikolla kokeilemaan kuumakivihierontaa blogiyhteistyön merkeissä. Ei ois voinut parempaan päivään sattua - torstaina oli syksyn ensimmäinen päivä, joka tuntui mun mielestä erityisen viimaiselle ja viileälle. Puolentoista tunnin hieronnassa kadotin ajantajuni kokonaan. Itseasiassa torkahdinkin ja havahduin kurkustani päässeeseen pienen korahdukseen. Nolotti. Sara onneksi lempeänä tyyppinä kielsi kuulleensa yhtään mitään. Sain säilyttää arvokkuuteni. Luulen kuitenkin, että se salaa hymyili tyytyväisenä. Eikö se ookin vaan merkki onnistumisesta?

Kuumakivihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lieventää lihasjumeja ja mun kokemuksen perusteella stressiäkin hyvin perusteellisesti. Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Ihana Sara laittoi perään viestiä - sekä alekoodia, että arvontaa mun lukijoille. Siispä jos siis suakin nyppii viima ja viileys, niin toimi näin:

- Osallistut arvontaan jättämällä su 18.10 mennessä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot millaisia kokemuksia sinulla on erilaisista hieronnoista ja seuraamalla Saraa fb:ssa. Oletko esimerkiksi vakiokäyttäjä, vai satunnainen kokeilija? Onko kuumakivihieronta tuttu juttu? Jätä myös sähköpostiosoitteesi, jos se ei ole löydettävissä profiilisi kautta, että saan sinut kiinni tarvittaessa. Arvon osallistujien kesken 90 min pituisen kuumakivihieronnan (arvo 95 €) ja ilmoitan voittajan blogini fb-sivulla. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU.

- Jos ei onni osu kohdalle, lunasta tarjous varaamalla aikasi lokakuun loppuun mennessä. Mainitsemalla blogini saat 90 minuutin kuumakivihieronnan (arvo 95 €), 60 minuutin kuumakivihieronnan hinnalla (69 €). Tarjous ei koske lahjakortteja. 


SARA H.

Mariankatu 26 (Kruununhaka)
00170 Helsinki
info@sarahimmanen.com
+358505950145