Sisällön tarjoaa Blogger.

KUUMAKIVIHIERONTA ARVONTA + HYVÄ TARJOUS[ kaupallinen yhteistyö: Sara H. ]Sen näkee ja tuntee, kun joku tekee työtä sydämellään. 


Mun vakkarikauneushoitola, jossa siis käyn maksavana asiakkaana, kutsui mut viime viikolla kokeilemaan kuumakivihierontaa blogiyhteistyön merkeissä. Ei ois voinut parempaan päivään sattua - torstaina oli syksyn ensimmäinen päivä, joka tuntui mun mielestä erityisen viimaiselle ja viileälle. Puolentoista tunnin hieronnassa kadotin ajantajuni kokonaan. Itseasiassa torkahdinkin ja havahduin kurkustani päässeeseen pienen korahdukseen. Nolotti. Sara onneksi lempeänä tyyppinä kielsi kuulleensa yhtään mitään. Sain säilyttää arvokkuuteni. Luulen kuitenkin, että se salaa hymyili tyytyväisenä. Eikö se ookin vaan merkki onnistumisesta?

Kuumakivihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lieventää lihasjumeja ja mun kokemuksen perusteella stressiäkin hyvin perusteellisesti. Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Ihana Sara laittoi perään viestiä - sekä alekoodia, että arvontaa mun lukijoille. Siispä jos siis suakin nyppii viima ja viileys, niin toimi näin:

- Osallistut arvontaan jättämällä su 18.10 mennessä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot millaisia kokemuksia sinulla on erilaisista hieronnoista ja seuraamalla Saraa fb:ssa. Oletko esimerkiksi vakiokäyttäjä, vai satunnainen kokeilija? Onko kuumakivihieronta tuttu juttu? Jätä myös sähköpostiosoitteesi, jos se ei ole löydettävissä profiilisi kautta, että saan sinut kiinni tarvittaessa. Arvon osallistujien kesken 90 min pituisen kuumakivihieronnan (arvo 95 €) ja ilmoitan voittajan blogini fb-sivulla. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU.

- Jos ei onni osu kohdalle, lunasta tarjous varaamalla aikasi lokakuun loppuun mennessä. Mainitsemalla blogini saat 90 minuutin kuumakivihieronnan (arvo 95 €), 60 minuutin kuumakivihieronnan hinnalla (69 €). Tarjous ei koske lahjakortteja. 


SARA H.

Mariankatu 26 (Kruununhaka)
00170 Helsinki
info@sarahimmanen.com
+35850595014530 kommenttia

 1. Mukaan arvontaan!
  Olen ollut hierottavana kerran, se oli ihanaa. Kuumakivihieronnasta olen haaveillut niin kauan kuin vain jaksan muistaa. Ihan super arvonta! :)

  VastaaPoista
 2. Erilaisia satunnaisia kokemuksia. Asun sen verran kaukana, että voiton osuessa kohdalleni saa sisareni (joka totisesti kroonisesti hieronnan tarpeessa) olla tuo hieronnan kohde.
  savenvalaja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tavallisista hieronnoita on hyviä kokemuksia. Tätä olisi mukava kokeilla.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Aaaaaaaaah niin ihanaa olisi päästä kokemaan tuo euforia postauksesi luettuani!!! Mukana siis ja kaikki peukut ja varpaat pystyssä!!! lauralinnea.mantynen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana arvonta! Olen käynyt satunnaisesti ihan perinteisessä hieronnassa, mutta kuumakivihierontaa olisi kyllä ihana kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Kuullostaa taivaalliselta! Tahdon testata.

  VastaaPoista
 7. Mun pitäisi käydä hierojalla, enkä sitten käy. Kävin parilla hierojalla ihan lekurin suosituksesta ja ne molemmat onnistuivat satuttamaan siten, että meni useita päiviä ennen kun taas olin kuten ennen hierontaa. Joku niissä meni pieleen, kun molempi hieroja unohti tuonne alaselkään päästyään, ettei siellä saa yhtään käyttää voimaa - mulla on etenevä selkärappeuma. Jätin sitten nuo käynnit kokonaan pois, kun ei siitä mitään tullut. En kyennyt rentoutumaan lainkaan, vaan koko kroppa jännityksessä pelkäsin koska taas osuu liian lähelle ja kipu räjähtää varpaisiin saakka ja pysyy siellä pahimmillaan useita päiviä. Mulla kävi vaan huono tuuri, enkä sitten päässyt siitä enää yli. Pelko pipistä ei oikeen toimi hieronnassa kun asiakas "lankuttaa" kuorsaamisen sijaan ;D

  Koskaan en siis tuota ole kokeillut ihan ammattilaisen tekemänä, mutta olen itse tehnyt samalla idealla kolotuksenpoistoja ja kuumat kivet ovat todella miellyttävä juttu! Kivi luovuttaa lämpöä tasaisesti ja hitaasti. Kiven pinta on miellyttävä materiaalina ja menisin niinkin pitkälle, että sanon kiven olevan materiaalina itsessään rauhoittava. Selkää nyt on hiukka hankalaa itse alkaa "kivittämään" mutta raajoja ja ei tulehduksesta johtuvia kipupisteitä kyllä. Kiehuneeseen veteen vaan sopivan sileät kivet ja kun kivet ovat lämminneet, siihen kipukohtaan helpottamaan. Ammattilaisen käsissä puhutaan tietysti jostain ihan muusta. Saa vaan nauttia :)

  Kivoja tällaiset arvonnat! Ilahduttavia!

  VastaaPoista
 8. Kuumakivihierontaa en olekaan vielä kokeillut. Yläselkäni menee usein jumiin ja hieronta auttaa siihen. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olen käynyt tavallisessa hieronnassa muutamia kertoja, mutta kuumakivihierontaa en ole ikinä kokeillut. Mielelläni kyllä testaisin :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kuumakivihieronta on taivaallista! Käyn satunnaisesti finanssitilanteen niin salliessa ja kun perinteinen sauna-suklaa-punaviini combo ei riitä :)

  femalelion@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Perushieronnassa olen käynyt muutamaan otteeseen. Lisäksi fyssarilla ja kalevalaista jäsenkorjaustakin on tullut kokeiltua. Kuumakivihieronta kuulopstaa kyllä todella rentouttavalta, eli mukana arvonnassa. (harmaasusi82@gmail.com)

  VastaaPoista
 12. Oi, mikä arvonta! <3 Itse olen saanut kuumakivihieronnan lahjaksi jo peräti kolme kertaa - aina se on yhtä ihana ja rentouttava kokemus. Muuten hieronnassa tulee käytyä kuuriluontoisesti, nyt taas alkaisi selvästi olemaan "kuurin" aika. :D Mukana siis arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 13. Milloinkohan olisin käynyt hieronnassa...Lymfaa sain tuohon turvonneeseen käteeni...Olisipa kiva hemmotteluhetki :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Wow, mikä arvonta! Ehdottomasti mukana. Käyn perinteisessä hieronnassa kerran kuussa, mutta en ole vielä koskaan päässyt kokeilemaan kuumakivihierontaa.

  VastaaPoista
 15. Voi oispa ihana jos asuisin siellä :)

  VastaaPoista
 16. Mun piti Portugalin reissulla just mennä kuumakivihierontaan mutta jonkun kielimuurin takia sainkin tavallisen hieronnan. Olen ollut monta kertaa kuumikivihieronnoissa ja ovat aina yhtä ihania!!!

  VastaaPoista
 17. Oon kokeillut ensimmäiset hierontani ehkä jo ala-asteella, sen jälkeen onkin tullut testattua monenlaista! Kuumakivihierontaakin olen kokeillut, rentoutuskeinoksi suosittelen mutta jumeja menisin hoitamaan jollain toisella tapaa. Mutta ihanaa se siis kyllä oli! Mulla ois täydellinen ystävä tätä arvontaa varten, laittaisin Saran hoitoon Saran :))

  VastaaPoista
 18. Olen kerran ollut kuumakivihieronnassa, mutta ajattelen ettei hoidon antaja ehkä ollut ammattitaitoisin ja hieronta jätti minut vähän kylmäksi. Oi niin mielelläni voittaisin tämän hemmottelun <3

  VastaaPoista
 19. Mukaan kivaan arvontaan! Ihan perinteisissä hieronnoissa olen tähän asti käynyt eli kuumakivihieronta odottaa vielä testausta.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Klassinen hieronta on tuttua, käyn säännöllisen epäsäännöllisesti. Ja jokaisen kerran jälkeen päätän, että useammin pitäisi käydä. Kuumakivihieronta kuulostaa ihanan rentouttavalta, olisi kiva kokeilla! :)

  VastaaPoista
 21. Oon käynyt pari kertaa perinteisessä hieronnassa ja varmaan kropan tukkosuuden takia oon voinut käyntien jälkeen tosi pahoin ja monta päivää, joten ei kauhean hyviä kokemuksia. Eihän tässä muutenkaan muka meinaa elämässä olla aikaa itsensä huoltoon, joka on tosi surkeaa. Uusi vuosi on mun ja se on pyhitetty mulle ja mun viisastumiselle, kehon huoltamiselle ja onnelle. Tää tulis siis täydelliseen saumaan. Aikaisempaa kokemustakaan ei kuumista kivistä ole.

  VastaaPoista
 22. Olen käynyt vain kerran hieronnassa ja silloin kuumakivihieronnassa! Tykkäsin! :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukaan arvontaan. Olisi ihan ensimmäinen kuumakivihieronta. Tavallisessakin hieronnassa oon käynyt vaan joskus lomamatkoilla.

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa. Oon ollu kuumakivihieronnassa ja se on ihan taivaallista ☺

  VastaaPoista
 25. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti normihieronnassa.
  Thaimaassa olisin halunnut kuumakivihierronnan, mutta vastaukseksi sain ' no have' ;)
  timonen.mira@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Olisipa kyllä ihana voittaa tämä palkinto! Kävin juuri samalla kasvohoidossa ja meikissä, ja parituntinen hemmotteluhetki oli kieltämättä mitä ihanin! Suosittelen Saraa kaikille!😊

  VastaaPoista
 27. Oih, tämä olisi ihana voittaa��
  Rankan muuton keskellä mieltä lämmittäisi tämä kyllä, ole koskaan sitä paitsi käynyt. En muista koskaan käyneeni missään hieronnassa

  VastaaPoista
 28. Muutaman kerran oon ammattihierojalla käyny ja veljen vaimo onkin alkanu tekemään näitä hoitoja vasta, harmi kun asuu vaan niin kaukana! Mutta jospa onni potkis ni pääsis testaamaan😊

  VastaaPoista
 29. Tähän mennessä tulleet kommentit osallistuvat arvontaan. Onnea matkaan ♥

  Voittaja ilmoitetaan tänään blogini fb-sivuilla.

  VastaaPoista