Sisällön tarjoaa Blogger.

LAURA HAASTATTELI JA LAURA VASTASIHaastattelussa Laura! 

Styleroomin Laura kysyi kysymyksiä ja tämä Laura vastaili. Jos haluat tietää miten on syntynyt mun sinisien sohvien trauma tai mikä oli mun ensimmäinen kirppislöytö, niin kurkkaa haastattelu täältä. Muut jo esitellyt Styleroom-bloggaajat löydät täältä.

Tässä monipuolisessa ja energisessä porukassa on mahtavaa olla mukana. Näiden naisten elämänmakuisista blogeista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Tiesithän, että pääset seuraamaan Styleroom-blogeja kätevästi täältä ?

ps. Markkinointi & mainonta huomioi Syleroom-blogien täydentymisen meillä uusilla blogeilla. Uutiseen pääset tästä.


8 kommenttia

 1. Olipas kiva haastattelu ja ihan Lauramaiset vastaukset. :) Kiva oli kuulla vähän sisustushistoriaa ja nyt ymmärrän hyvin kommenttisi meidän sinisestä kylppäristä - siis että sitä et olisi kestänyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ♥

   Joo sininen kylppäri on paha. Tyynelässähän on myös sinistä laattaa (onneksi vaan yhtä väriä, eikä boordia). Se on hilkulla, että miten mä pärjään sen kanssa. Onneksi aika tekee tehtävänsä ajatuksille :)

   Poista
 2. Hei, oli mielenkiintoista lukea sun sisustushistoriaa, jokaiselta kun löytyy jos jonkinlaisia kokeiluja! Omat sisustusvaiheet tulee mieleen, huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes. Kiva kuulla ♥

   Vanhat sisustusvaiheet on kyllä mielenkiintoisia. Hauska miettiä kertooko ne jotain ihmisestä itsestään. Sellainen blogihaaste pitäisi taas laittaa kiertämään, että jokainen paljastaisi pahimmat mokansa :D

   Poista
 3. Tosi kiva juttu! Täällä puskee sininen kotiin keltasinihelvetistä (a.k.a. sinisen sohvan trauma) huolimatta. En kestä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Meillä myös vähän noiden Lundian yöpöytien muodossa, mutta enempää en kyllä ovesta sisään päästä;)

   Poista
 4. Ihana haastattelu! Aito, tunnelmallinen ja sympaattinen <3

  VastaaPoista