Sisällön tarjoaa Blogger.

SISUSTAESSA SAA MUUTTAA MIELTÄÄN

Meillä ostetaan edelleenkin paljon kirpputoreilta. Homma on hidasta. Tyynelän makuuhuoneen peiliä on etsitty jo vuoden verran. Vaikka joka kerta vakuutun kirpparille lähtiessäni, että tällä kertaa se odottaa siellä, ei tarpeeksi omalaatuista, kiinnostavaa tai ajatusmaailmaani sopivaa (kotimaista, laadukasta tms) ole kohdalle osunut. Niiden omalaatuisien ostosten kanssa tulee tehtyjä hutejakin. Kirppisostoissa on kuitenkin se hyvä puoli, että niiden kanssa voi melko hyvillä mieli muuttaa mieltää. Ei ole katastrofi jos laittaa tuotteen parin vuoden päästä uudelleen kiertoon, koska sitä ei ole varta vasten minua varten tehty ja purettu muoveista kaupan hyllylle ostajaa odottamaan. Toimiva konsepti näin vaihtelunhaluiselle.

Kuvissa näkyy tähän kotiin hankitut uudet ja vanhat asiat. Omituinen jalkalamppu löytyi Lempäälästä kirpputorilta neljällä kympillä ja Lundian siniset laatikot ostettiin yöpöydiksi Lanternan myymälästä.

Tässä huoneessa nähdään levollisia unia.

14 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää ja samaa mieltä tuon mielen muuttamisen kanssa - täysin sallittua, kun kyseessä on kirppariostos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ On se ihana fiilis, kun voi kotona katsella tyytyväisenä ympärillee. Täällä on niin rauhallista ja jollain tavalla hillittyä nykyään, kun tavaraa on vähemmän.

   Eiks ookin kirppissisustaminen kivaa, kun voi löytää jotain ihan kummallista, mitä ei monella muulla ole. Testata sopiiko se omaan tyyliin ja tarvittaessa palauttaa kiertoon. Lamppu tuntuu tällä hetkellä tuohon erittäin hyvältä. Siihen pitää vaan vaihtaa pistotulppa, että saan käyttöön.

   Poista
 2. Itse olen myös samaa mieltä. Meillä toi toinen aina sanoo että jos nyt myyt ton pois niin et heti 3kk:n päästä ole ruinaamassa samantyylistä takaisin. No mutta jos löytyy esim korkeakiillon sijaan matta samantyylinen niin sehän on jo ihan eri asia. :) Hihiii. Näyttää levolliselta unipaikalta mutta myös sisustukseen sopivalta, eli just hyvä! Kivaa sunnuntain jatkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa :D Kuulostaa ihan Jannelta !

   Sehän on täysin eriasia:)

   Mä muuten myin just pois valkoisen Arabia kipon ja yritin Lempäälän kirpparilta ostaa mukaani valkoista ruskealla raidalla. Silloin kuulin taas nuo sanat ja se jäi hankkimatta. Kotona googlasin ja harmitti. Sen hinta oli Arabiaa myyvissä nettiliikkeissä jossain 70-80 euron hujakoilla ja mä olisin maksanut 18€. Olisi pitänyt kuunnella enemmän itseä.

   Poista
 3. Kaunista ja kutsuvaa, heti tekisi mieli mennä peiton alle pötköttämään :-) Mikä on tuo aaltoileva seinäkoristus tuolin yläpuolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde ♥ Mulla on sama fiilis. Mä oonkin kallistunut juuri sille suunnalle, etten hankikkaan päiväpeittoa. Lakanat saa näkyä ja ei tarvii aina viikkailla sitä peitettä pois, kun kömpii unille.

   Tuo aaltoileva on Ply sisustuselementti, jonka on tehnyt / suunnitellut mun setä Jouko Kärkkäinen. Niitä voi myös käyttää suurissa tiloissa isoina kokonaisuuksina. Lisää täältä: www.joukokarkkainen.com

   Poista
 4. Voi kun siellä näyttää kivalta <3

  VastaaPoista
 5. Minulla kiinnittyi huomio noihin pulloihin. Kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pullo- / maljakkokokoelma on kasattu kirppareilta (mm. Retro & Romu) ja Tyynelän kellarista.

   Poista
 6. Ah miten levollista. Pitäisköhän sitä sit kuitenkin vielä kaivella laatikot tyhjiksi seuraavaa kirpparia varten, niin sais tätäkin kämppää vieläkin tyhjemmäksi? 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Se on jotenkin parasta pienessä kodissa, että vähällä tavaralla näyttää asunto ihanan rauhalliselle. Suuressa on varmasti enemmän raivaamista, mutta lopputulos tuntuu hyvälle. Tsemppiä raivausprojektiin ♥

   Poista
 7. Kylläpä nuo yöpöydät ovatkin sopivat sinne. On tuosta laatikosta moneksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks! ♥ Ne on ihan täydellisen kokoisetkin. Syvemmän kanssa en saisi noita korokkeen päällä olevia laatikoita auki eli jäisi lankavarastot käyttämättä;)

   Poista