Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSYN VÄRIT : LÄHES JOKAISELLA AISTILLA

Se mitä syksyn värit on minulle, ei ainoastaan näy. Se kuuluu rapinana saappaiden alla, tuoksuu metsän märässä maassa, tuntuu karheana villana vasten ihoa ja näkyy vaihtuvina muotoina nurmikoiden pinnoille muodostuneissa lehtipeitteissä. Oranssi olisi ilman lehden rapsahtavaa pintaa vain oranssi. Keltainen vain kylmä keltainen. Syksyn lämmön väreihin tekee se, että malttaa hidastaa ja katsoa.  Seisoitko sinäkin metsässä ja kuulit lehtien tippuvan?

Tämä postaus on lokakuun #lumohaaste, jonka lähetti siskoni. Kiitos 
Koska osallistuin vasta kuun viimeinen päivä, en enää tohdi haastaa ketään mukaan.
Jos joku kuitenkin kokee olevansa haasteen tarpeessa ja tänään on ylimääräistä aikaa, niin olen iloinen.


KUVAT:
3 : Satulansuojus vanhoista toppahousuista ja neuleesta. Kiristysnaru iCord tekniikalla. Ohjeen tein uusimpaan Huiliin.
5 : Lakomäen Metsäkartano, jossa yövyimme Jannen työmatkalla. Suosittelen, oli ihana paikka!
7 : villasukat, jotka mahtuvat tennareihin ja lämmittävät sitä kohtaa mikä eniten palelee. Ohjeen tein uusimpaan Huiliin.
4, 6 ja 8 : otettu Torronsuon lintutornista

14 kommenttia

 1. Ihana postaus. Kiitos tästä. Nyt minua itkettää.

  VastaaPoista
 2. Mä kävin melkein metsässä eilen, mutta koska meidän takapihalla on vaan kuusia, niin ihmettelin niiden juuria ja ihastelin pehmeitä sammalpeitteitä kivien päällä. Ihmettelen myös monia kesäkukkia, joita vielä löytyy sieltä täältä. Vaahteran lehdet on kyllä kauniina mattona nurmikolla, en taida jaksaa haravoida niitä. Mutta miten tuo ensimmäinen kuva on otettu, auttoiko Janne? Mietin juuri äsken pipoa neuloessani, että saisinpa videoitua sitä puikkojen kilkatusta :) Mies ehti häippäistä jo kukonlaulun aikaan ja pojat nukkuu vielä.Yksi ystäväni kertoi pari päivää sitten neulovansa sellaisia varvassukkia huili-lehdessä olevan ohjeen mukaan ja tiesin heti, mistä on kyse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammalleet on ihania. Niitä ja jäkäliä jaksaa ihastella aina. Käsittämätön värikirjo niissä. Tää syksy on ollut ihana. Valoisa ja erityiskaunis:) Kukkiakin vielä!

   Ekassa kuvassa auttoi juu Janne. Mun kamerassa on sellainen ruutu, joka kääntyy. Katsottiin siis sitä yhdessä ja Janne painoi nappia, kun asento oli oikea. Kaikkeen sekin joutuu :D

   Ihana kuulla, että joku innostui ♥ Ne sukat on todella kätevät. Mahtuu pienempääkin kenkään ja lämmittää lähes yhtä paljon, kun koko jalan sukat. Mä tein jo äidille, siskolle ja itselle myös.

   Puikkojen kilkatuksesta saisi mahtavan luuppivideon instaan. Ne on jotenkin hypnoottisia. Esim Ekojohannalla oli eilen sellainen, missä hänen mies telasi seinää - niitä jää helposti jumittamaan :D

   Poista
 3. Ihanat nuo villasukat, mä tarvin tollaset. Täytyy laittaa puikoille.

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo puolikkaat sukat - tää tahtoo tollaset kans :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Ja mikä idea nuo sukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Sukat on ihan super! Idea ei ollut omani, vaan ohjetta pyydettiin multa. Tosi toimivat, koska harvaan kenkään saa villiksiä tungettua.

   Poista
 6. Ihania värejä ja ihana postaus :)

  VastaaPoista
 7. Jotenkin ihan älyttömän taitavasti kiteytetty <3 Syksyn värit todellakin tuntuvat kaikilla aisteilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Niin tuntuu. Yritän samalla tarkkaavaisuudella ja temmolla lähestyä tota talvea myös. Katsotaan jos senkin kanssa tulisi juttuun;)

   Poista