TAPETTI, TAPETTI, TAPETTI, RAKKAUS

Silloin, kun on tunnissa ehtinyt tosiaan vakuuttaa miehensä useamman tapetoitavan seinän suhteen ja lähetellyt siskolleen fiiliskuvia, tietää että juuri nähty mallisto on osunut. Nyt ei ole kyse enää muusta, kun siitä riittääkö mulla seinät.

Pääsin keskiviikkona kurkkaaman etukäteen Eco Wallpaper Simplicity mallistoa, joka on tulossa kauppoihin ja hypistelemään myös Black & White malliston kirjaa. Niissä oli niin monta kiinnostavaa kuosia, että haluaisin laittaa heti viikonloppuna Tyynelässä tuulemaan. Talossa on vielä seiniä, joita ei ole meidän toimesta uudistettu - olisiko aika?

Sain puhelimessa siskonikin innostumaan. Maalailtiin puheillamme suuria kuvia ja suunniteltiin heillekin uutta tapettia - jopa kahteen kohtaan laitettavaksi. Jos ne suunnitelmat toteutuvat, niin lupaan ottaa niistäkin heti kuvia teillekin nähtäväksi.

Esimerkiksi nämä kuvat sain muistitikulla matkaani keskiviikon esittelytilaisuudesta. Nyt ne on ladattuna koneelleni ja istun niiden ääressä haaveilemassa. Ne ovat ilmeisen taivasti tehty ja kuvattu, koska aiheuttavat välitöntä liisteröintipakkoa.

Ihan jännittää onko mulla jo heti maanantaina teille jotain uutta näytettävää:) 
Eco Wallpaperin uutuuksia ja mallistoja pääset selaamaan täällä.