HYVÄNTEKEVÄISYYSHAASTE : KÄSITÖILLÄ KOULUTUSTAPienillä teoilla on merkitystä. Sanoin  kyllä, kun Canelipuu ry:n Katja kysyi uskoisinko, että blogimaailman porukka intoutuisi haasteeseen mukaan. Kuten eilen kirjoitin, uskon muiden auttamiseen. Oletko sä samaa mieltä?

Canelipuu ry toimii Intiassa, Länsi-Bengalin osavaltiossa Sundarbansin alueella, pienessä maalaiskylässä nimeltään Ateswartala. Yhdistyksellä on siellä koulu, joka on toiminut vuodesta 2010 saakka. Oppilaita koulussa on vuoden 2015 alusta lähtien 218 ja koulu tarvitsee lisärakennuksen opetuksen turvaamiseksi. Lahjoituksina kerätty rakennussumma on saatu täyteen ja rakennustyöt ovat käynnistyneet. Yhdistys kerää rahalahjoitusten lisäksi tuloja opetukseen, kouluruokailuun ja rakennusten ylläpitoon erilaisilla tapahtumilla - esimerkiksi myymällä käsitöitä Teurastamon joulumyyjäisissä.

Minä haastan nyt teidät kaikki hyvä sydämiset ja käsistänne kätevät mukaan lahjoittamaan Teurastamolla myytäviä käsitöitä. Esimerkiksi lapasia, heijastimia, pitsiliinoja, tiskirättejä jne. käytännöllisiä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Toivon, että innostut, haastat muita ja jaat tapahtuman tietoja eteenpäin, että myynti kävisi hyvin. Lahjoitukset voi toimittaa minulle ja minä hoidan ne perille. Pienistä määristä kertyy suuri potti, joten voit lähteä mukaan millä tahansa määrällä. Anonyymisti tai julkisesti asian omassa blogissasi julkaisten. Jaan haasteeseen mukaan lähtevien linkkejä omassa blogissani / blogini facebookissa.

Jos et osallistu myyjäistavatoiden keräämiseen, niin voit myös kysyä muista avustusmahdollisuuksista osoitteesta info[at]canelipuu.com tai lukea lisää täältä.


Oletteko mukana?
Eikö sinua mainittu? Ei haittaa - olisin todella onnellinen jos silti ilmoittaudut kommenttikentässä mukaan 

ps. tämän postauksen kuvaa saa käyttää. Osoitteen postitusta varten saa minulta s.postilla sateenkaariajaserpentiinia@gmail.com tai tavarat voi myös tuoda minulle Helsinkiin sovittuna aikana 16.12 mennessä

pps. toissa vuoden keräyksen tuotteista kuvia täällä ja täällä