Sisällön tarjoaa Blogger.

HYVÄNTEKEVÄISYYSHAASTE : KÄSITÖILLÄ KOULUTUSTAPienillä teoilla on merkitystä. Sanoin  kyllä, kun Canelipuu ry:n Katja kysyi uskoisinko, että blogimaailman porukka intoutuisi haasteeseen mukaan. Kuten eilen kirjoitin, uskon muiden auttamiseen. Oletko sä samaa mieltä?

Canelipuu ry toimii Intiassa, Länsi-Bengalin osavaltiossa Sundarbansin alueella, pienessä maalaiskylässä nimeltään Ateswartala. Yhdistyksellä on siellä koulu, joka on toiminut vuodesta 2010 saakka. Oppilaita koulussa on vuoden 2015 alusta lähtien 218 ja koulu tarvitsee lisärakennuksen opetuksen turvaamiseksi. Lahjoituksina kerätty rakennussumma on saatu täyteen ja rakennustyöt ovat käynnistyneet. Yhdistys kerää rahalahjoitusten lisäksi tuloja opetukseen, kouluruokailuun ja rakennusten ylläpitoon erilaisilla tapahtumilla - esimerkiksi myymällä käsitöitä Teurastamon joulumyyjäisissä.

Minä haastan nyt teidät kaikki hyvä sydämiset ja käsistänne kätevät mukaan lahjoittamaan Teurastamolla myytäviä käsitöitä. Esimerkiksi lapasia, heijastimia, pitsiliinoja, tiskirättejä jne. käytännöllisiä ja kohtuuhintaisia tuotteita. Toivon, että innostut, haastat muita ja jaat tapahtuman tietoja eteenpäin, että myynti kävisi hyvin. Lahjoitukset voi toimittaa minulle ja minä hoidan ne perille. Pienistä määristä kertyy suuri potti, joten voit lähteä mukaan millä tahansa määrällä. Anonyymisti tai julkisesti asian omassa blogissasi julkaisten. Jaan haasteeseen mukaan lähtevien linkkejä omassa blogissani / blogini facebookissa.

Jos et osallistu myyjäistavatoiden keräämiseen, niin voit myös kysyä muista avustusmahdollisuuksista osoitteesta info[at]canelipuu.com tai lukea lisää täältä.


Oletteko mukana?
Eikö sinua mainittu? Ei haittaa - olisin todella onnellinen jos silti ilmoittaudut kommenttikentässä mukaan 

ps. tämän postauksen kuvaa saa käyttää. Osoitteen postitusta varten saa minulta s.postilla sateenkaariajaserpentiinia@gmail.com tai tavarat voi myös tuoda minulle Helsinkiin sovittuna aikana 16.12 mennessä

pps. toissa vuoden keräyksen tuotteista kuvia täällä ja täällä

20 kommenttia

 1. No kappas! Enköhän minä jotakin keksi :-) Kuinka pian tuotteet pitäisi olla sinulla? (siis suomeksi, kuinka kiire tässä tulee?)

  VastaaPoista
 2. Voi jee! Kiva olla mukana, kiitos kutsusta! Voinko toimittaa sulle tuotteet pikkujouluihin? Yritän keksiä jotakin pientä ja kivaa - niin ja ennen kaikkea myyvää! :)

  VastaaPoista
 3. Mä voisin lahjoittaa, teen aina toisinaan sukkia ihan sillä ajatuksella että lahjoitan jonnekin joten voisin tyhjentää sen laatikon (ainakin osittain) esim tähän tarkoitukseen ilomielin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, ihan mahtavaa, kiitos ♥

   Jos laitat mulle s.postia osoitteeseen sateenkaariajaserpentiinia(at)gmail.com niin sovitaan postitus / tapaaminen.

   Poista
 4. Minä voisin myös olla mielelläni mukana, kirjovirkattuja pussukoita ja tabletinpäällisiä olisi esim. tälläkin hetkellä muutamia varastossa.

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti en pysty osallistumaan, aika ei vaan riitä kaikkeen ja joulukin tulee :(

  VastaaPoista
 6. Joululahjat suunnitelmissa, mutta jos jotenkin aikaa riittää, niin olen yhteydessä :)

  VastaaPoista
 7. Multa löytyy kätköistä ainakin trikookuteen jämiä, joista voisin pikavärkkäillä vaikka pannunalusia. Peuhasen jos jotain muutakin keksisin vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeeeee ♥ Ihan mahtavaa! Kiitos ♥

   Laita mulle s.postia, niin sovitaan toimitus.

   Poista
 8. Voi, tämä kuulostaa tosi hienolta! Haluan ehdottomasti osallistua edes muutamalla jutulla, mutta olen yhteydessä vasta, kun tämä marraskuu on ohi. Olen menossa vain yhteen, yhden päivän kestävään joulutapahtumaan myymään neulomuksiani, mutta olen ensin mukana yhdessä toisessa vapaaehtoisjutussa. Laitoin kalenteriin hälyn, etten unohda, palataan :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Ihanaa, ihan mahtavaa ♥

   Toivottavasti saadaan supersuuri rahapotti koululle kasaan ♥

   Poista
 10. Neuloin tällaisen lasten pipon ja kaulahuivin: http://birkenwasser.blogspot.fi/2015/11/knitting-for-charity-helmipollo-set-for.html Voinko tuoda suoraan Teurastamolle myyjäisten alussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa ♥ Suurkiitos, että olet mukana ♥

   Ilman muuta voit tuoda sinne myös. Olisi mahtavaa, jos voisit hinnoitella paketin valmiiksi, niin se on paikalla oleville myyjille ja asiakkaille helpompaa.

   Poista