KOKO PERHEEN MATKAKOHDE JA JOULUMARKKINAVINKKI


Yhtä inspirova, kuin kauniskin. Samaa voi sanoa sekä tästä paikasta, että sen emännästä. Keinuhongan tilan yhteyteen rakentunut elämyskokonaisuus on lähtöisin tilan emännän, Suvin, tahdosta tehdä töitä perheensä luona, halusta kehittää maaseudun palveluja ja pettämättömästä tyylitajusta. Tilan yhteyteen on noussut erilaisia toisiaan tukevia palveluja ja sitä myötä työpaikkoja. Viidensadan sonnin lisäksi tilalla on oman tilan lihaa, pientuottajien tuotteita ja lähiruokaa tarjoava navettapuoti, Suvimarja lifestyle puoti, Antiikkivintti, kahvila, leipomo ja majoitustiloja. 

Pääsin tutustumaan tilaan ja palveluihin bloggaajien pikkujoulujen merkeissä. Suvi työtekijöineen oli taikonut meille tunnelmallisen pikkujoululounaan, jolla oli tarjolla mm jouluisia juureksia, oman tilan lihaa ja jälkiruuaksi ihan mahtavaa luumurahkaa. Lounaan jälkeen vedettiin kutsussa mukaan otettaviksi ilmoitetut kumisaappaat jalkaan ja päästiin kierrokselle pihattoihin. Siellä uteliaat kikkaratukkaiset sonnipojat tekivät tuttavuutta meistä rohkeimpien kanssa. Kierroksen jälkeen mahtui mahaan vielä kahvilan työntekijöiden leipomaa pumpulikakkua ja tilan omaa superherkullista talvista kuumajuomaa. Lopuksi pääsimme tutustumaan puodin puolelle jouluvalikoimaan ja tekemään ostoksia. Taisin vähän rakastua. Paikassa oli ihan uskomattoman leppoinen ja lämmin tunnelma. Ihan kuin olisi minilomalla ollut. 

Menovinkki :

Keinuhongan tilan perinteiset joulumarkkinat järjestetään lauantaina 21.11

Tapahtuma-aika klo: 10-15.00
Osoite: Keinuhongantie 54, 17610 Auttoinen

* myyntikojuja
* glögiä
* sonniburgereita jouluisella chutneylla
* Riihibaarissa Sonni- ja Jouluolutta
* jouluherkkuja
* tilaleipomon tuotteita
* lapsille joulukorttipaja puodin pirtissä 
* makkaranpaistoa nuotiolla
* tutustumiskierroksen sonnien luo klo : 10.30 ja 12.30
* joululauluja
* antiikkivintillä jouluoutlet
* Lihapuodilla joulunruokatuotteet 
* tuotemaistiaisia
* Suvimarjan puodilla joulun ihanat sisustus- ja lahjatuotteet
* Annie Sloan Chalk PaintTM- tuote-esittely
* Kinkkuarvonta!

Lisätietoja täältä.

Jos et pääse paikan päälle, niin sisustushankinnoissa helpottaa se, että Suvimarjan nettipuotiin pääset täältä.

Suosittelen! Itse toivon pian pääseväni paikalle taas. Jäi meinaan kuumajuoma hankkimatta kotiin viemisiksi ja sitä tekisi taas mieli. Siihen asti tyydyn lapioimaan suuhuni tilan omena-kaneli-mysliä. Herkullista sekin <3


Kiitos kestityksestä Suvi! Ja kiitos seurasta muutkin ihanat naiset!

Ihania kuvia tilalta löytyy näistä blogeista: