KURJET LENSIVÄT ETEISEEN // ECO WALLPAPER
Joskus sitä kiittelee mielessään, että toinen on vähintään yhtä hullu, kuin itse on. Kaikissa tilanteissa se ei ole se toimivin yhtälö, mutta joissain suoranainen onnenpotku. Yksi niistä hetkistä oli viikonloppuna, kun Janne intoutui ensin suunnittelemaan olohuoneen ja makuuhuoneen tapetointeja ja sitten ryhtyi extempore tapetoimaan eteisen seinää. Yksi olemassa ollut rulla riitti melkein koko eteiseen. Ainakin kriittisempiin kohtiin, joten nyt voi rauhassa odotella projektin loppuun saattamista.

Eteinen on ollut mulle mieleen, mutta Jannella on ahdistanut. On kuulema ollut liikaa keltaista, vaaleanpunaista ja pientä kukkaa. Siinä tapetointitouhuja ihmetellessäni minäkin sitten ryhdistäydyin ja maalasin pyynnöstä seiniin harmaata seinämaalia, joka oli kaappiin jostain menneestä projektista jäänyt. Lattian Janne oli maalannut valkoiseksi jo joitain viikkoja sitten.

Eteinen on jo melkein valmiinakin ihan mahtava - tyylikäs ja rauhallinen. Tapetin sävy oli onneksemme täydellisesti puolipaneleihin sopiva. 

Kyllä nyt kelpaa.  Ainakin hetken. Voitte vaan kuvitella, että seuraavaksi tekisi mieli sutia naulakkoihin uutta väriä. Vieläkö kävisi tuuri ja löytyisi kaapista jotain sopivaa purkin pohjaa?


Eteisestä aiemmin täällä ja täällä.

Tuoli kirpparilta - maalattu Tikkurilan Helmellä. 
Matto ja Onni-taulu saatu vanhemmilta. 
Kaappi tuli talon mukana - maalattu Tikkurilan Helmellä. 
Pitsiliinat minun ja Jannen tädin tekemiä. 

Tapetti Eco Wallpaper Simplicity Dancing Crane 3650 - saatu blogin kautta.
Tyyny Svanefors - saatu blogin kautta.