Sisällön tarjoaa Blogger.

MÄNNÄVIIKOT - SANTORINI
Männäviikot! Ei voi kun hihitellä. Tottahan se on, että aina jotain jää koneen kovalevylle, vaikka miten olisi teksti muotoiltuna ja kuvat rajattuna. Ystäväni, jolla on aina pilkettä silmäkulmassa (tiedätte tyypin:)), laittoi alulle haasteen, jossa saa vuoden ajasta ja ajankulusta välittämättä laittaa esiin kaikki unohtamansa kuvat ja ne blogiystävien aikaa sitten lähettämät haasteeet, joihon ei ole aiemmin muistanut vastata. 

Tässä siis minun "Männäviikkojen" ensimmäinen postaus. Toukokuinen Santorini. Täällä lumen keskellä voi nyt haaveilla auringosta ja lämmöstä. Ehkä intoutua klikkailemaan itsensä matkatoimiston  sivuille ja varaamaan reissun heti sesongin alkuun.

Mites Enne? Lähdetkö Männäviikoille mukaan?

Santorinin matkaa suunnittelevalle.


- Vuokraa mönkijä tai (pikkiriikkinen!!) auto. Me kokeilimme viikon aika kumpaakin. Ehti näkemään jotain saaren joka kolkasta. Kaupunkien kadut on kapeita, mutta sisääntuloissa niiden laitamilla on parkkialueita. Muista hyvät kengät. Käveltyä tulee paljon. Monessa kylässä on myös paljon portaita.
- Toukokuun on oiva ajankohta. Ei liian kuuma. Aurinkoisia tunteja 12 päivässä. Rannoilla hiljaista. Ei liikenneruuhkaa. Iltaisin tuuli on viileä ja tarvitsee pitkähihaisen. Poutapäivien määräksi on ilmoitettu toukuulle 30. Meillä yhtenä päivänä satoi ja Janne pääsi korjaamaan pyyhkijöitä, koska ne ei olleet kiinni autossa. Ei kai kovin usein käytössä.
- Black Beachilla oli selvästi lämpimämpää, kun pohjoisen rannoilla. Siellä tuuli vähemmän ja yllätysyllätys - musta hiekka oli kuumaa.
- Caldera's Dolphin Suites on loistava hotelli. Aamiainen tarjoillaan tilauksen mukaan huoneeseen joka aamu. Parvekkeilta näkymä maailman kauneimpaan auringonlaskuun. Hotelli on rauhallisella alueella keskellä ei mitään. Ei siellä missä on kaikki turistikaupat ja keskittymät. Hotellin vieressä on viinitila ja pienen kävelymatkan pääsäs Megalochorin kylässä pari hyvää ravintolaa. 
- Pahaa ruokaa ei onnistu saamaan mistään. Pyrgoksen kylässä on meidän mielestä Santorinin paras ravintola Cava Alta. Hyvä hinta-laatusuhde. Kannattaa varata. 

6 kommenttia

 1. Ihastuttavia kuvia! Parempihan näitä nyt on katsella, kun eivät kilpaile suomen kesän kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   No hei ihan totta - kyllähän nää toimii ihanasti räntäsateessa :)

   Poista
 2. Hih, hauska haaste :) Hitsi kun mä aina pukkaan kaiken heti ulos, ei oo luonnoksissa mittään.

  Sekä kuvat että Santorini on ihq. Ja nythän mä hokasin sillan, että toi mun profiilikuva on niistä maisemista. Sama reunus saattaa olla noissa sun kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo :D Hyvä sinä !! Ihailtavan järjestelmällistä. Mulla jää aina jotain, vaikka muuten oon niin jämpti.

   Santorini on upee. Oli aivan mahtava reissu ja jäi ihanat muistot. Kävin heti kurkkimassa sun profiilikuvaa ja totta - sama ihana sininen siellä ihanan Tarun taustalla.

   Poista
 3. Oo! Tahtoo tuonne! Ja samaan hotelliin!

  Jes, taas yksi ihana myöhäinen kampitettu Männäviikoille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häämatkalle? :)

   Hotelli oli ihana. Aamupalan sai vetää hiljaa tukka pystyssä omassa huoneessa. Parasta :D

   Poista