#UNELMATAPETTI KILPAILUNyt on hurjan jännät paikat! Olen päässyt mukaan kilpailuun, jossa 12 bloggajaa saa jokainen suunnitella oman tapettinsa. Sellaisen, joka voisi olla sopiva Eco Black&White mallistoon. Kuosi painetaan ihkaoikeaksi tapetiksi, sillä tapetoidaan seinä, otetaan kuvat ja jäädään odottamaan ketä yleisö äänestää. Mä olen aivan intopiukeena (ja kauhuissani!) täällä. Voitte kuvitella.

Ideoita mulla oli vaikka millä mitalla. Oli vain yksi ongelma. Ei hajuakaan kuosien suunnitelusta! Ei siis minkäänlaista. No päätin sitten, että yrittänyttä ei laiteta. Tein kasan luonnoksia ja kysyin siskoltani, että minkähän kuvan saisin mahdollisesti liimata heidän olohuoneensa seinään. Onneksi ovat siinä perheessä yhtä hulluja molemmat ja lähtivät ihan innostuneina hommaan mukaan. Enkä muuten ollut yhtään yllättynyt, että eniten kiinnostusta herätti luonnos, jonka olin tehnyt heidän halkopinostansa nappaamastani valokuvasta. Tapetti on täysin heille tehty. Päätöstä seurasi positiivinen fiilis ja muutamia pyyntöjä. Muutamalla viilauksella sainkin luonnoksestani kuosin, joka meni juuri painoon. 

Kuulostipa helpolle. No ei se ollut. Välissä piti vielä opetella käyttämään Photoshoppia. 

Mä en ihan vielä vilauta kuosia teille, koska loput kilpailutyöt jätetään vasta ensi maanantaihin mennessä. Kuvassa kuitenkin se pino. Kasa täydellisen mallisia puita ja minun inspiraation lähde. Ylemmässä kuvassa lähtötilanne. Tapetti tulee tuon mustavalkoisen tilalle.

Joulukuussa siis tapetoidaan, tammikuussa äänestetään ja helmikuussa on selvillä voittaja. Tästä kaikesta tarkemmin myöhemmin. Sillä aikaa menkää te osallistumaan Econ Instagram-kilpailuun, jossa voi voittaa 200€:lla tapetteja joka viikko. Ota kuva kauniista tapetista, lataa se instagramiin ja merkitse #unelmatapetti. Lisätietoa löydät täältä.Kilpailun järjestää: K-Rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board