Sisällön tarjoaa Blogger.

JEE PIPARIA !


Tämä on viikonloppu on se viikonloppu. Ei, en edelleenkään ole innostunut leipomaan. (Kyllä - minusta myös pannukakun tekeminen on leipomista, eli sanon ei.) Mutta piparit ja joulutortut ovat pöydällä postikorttien muodossa. En tänäkään vuonna alkanut askarteluhommiin, koska huomasin, että joku muu osaa korttihommat niin paljon paremmin. Siihen, että ostaisin ketjukaupan kortteja, en edelleen taipunut, vaan käppäilin Kaapelille, jossa Ainon työhuone sijaitsee. Onneksi onnistui treffit lyhyelläkin varoitusajalla. Kohta kolisevat postiluukut. 

Miten teillä - asuuko teillä korttitaitureita? Otetaanko tonttupotretteja? 
Millaista postia lähipiiri saa? Niin - vai saako?
Ainoa Graphic design kortteja myyvät:

Herttanen Design & Deli / Loviisa
PopUpHML / Showcase Room / Hämeenlinna
Forgetmenot / Tampere
Raudikko Ruuna / Turenki


Ja tietty Aino itse.
Kaupat voit sopia osoitteesta visuaalisestivaativa@gmail.com
Lisää korttien kuvia täällä.
Aino kirjoittaa myös blogia. Sinne pääset tästä.

16 kommenttia

 1. Oi, ihania joulukortteja! Varsinkin tuo joulutorttukortti hivelee silmiäni. Meillä päädyttiin tänäkin vuonna tonttupotrettiversioon. Tänä vuonna hoidin koko kuvaussession yksin ajan puutteen vuoksi. Eikä ollut helppoa ei. Pienempi kun ei vaan pysy paikallaan :D Kuvien oton jälkeen tarvitsin muutaman tunnin, että tajusin kuvista tulleen kuitenkin ihan onnistuneita. Teetin kuvista kivat kollaasikortit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä:) Aino on taitava!!

   Voin vaan kuvitella :D Kuvittelisin, että tarvittaisiin vähintään yksi kiinnipitäjä per tonttu ja kuvaaja erikseen :D Kiva kuulla, että onnistuit.

   Poista
 2. Ihana tuo JEE PIPARIA -kortti. Meillä ei edes lähetellä vielä kortteja, ehkä sitten joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu on myös ensi vuonna:)

   Eikö oo muuten hassu tapa, että jouuisin laitetaan aina kortteja, vaikkei koskaan muuten. Mä en ainakaan lähetä koko vuonna lähes mitään muuta postia. Myönnän siis, että aivan liian harvoin.

   Poista
 3. Onpa hauskat kortit.
  Meillä lähetettiin omatekoisia, leimailtuja kortteja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On:) Ainolla on muitakin hauskoja teemoja.

   Kiva kuulla, että ootte tehneet itse. Täytyykin tulla kurkkimaan onko sulla blogissa kuvia:)

   Poista
 4. Minä teen kortit itse. Jotain hyvin liukuhihnamaista yleensä, mutta silti jotain omaa. Tykkään muutenkin lähettää postia, joten joulukortit ovat ihan itsestäänselvyys!
  Nuo sinun valitsemasi ovat kyllä hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että tykkäät laittaa postia menemään. Mä oon sen kanssa vähän surkea. Vaikka tykkään postia saada, niin silti ei tule itse pahemmin läheteltyä. Muutamia kertoja vuodessa vaan. Tästä voiskin ottaa ensi vuodelle itselleen tavoitteen:)

   Poista
 5. Muutaman vuoden tauon jälkeen meillä otettiin tonttupotretti; huonolla menestyksellä. Vedettiin lasten kanssa ihan läskiksi ja photoshopattiin virnistyskuviin vähän tonttulakkia ja partaa. No näistä tulikin ihan hauskat ja ainakin erilaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kuulostaa ihan mahtavalle! Ei tarvii aina olla niin vakavaa menoa. Veikkaan, että tästä tekemisestä jäi hyvät muistot.

   Poista
 6. Samoja kortteja lähti meiltäkin ja lisäksi magia graphicsin ja blawhi graphicsin kortteja. Viime vuonna tehtiin tyttöjen kanssa itse, mutta nyt oli niin kauniita kortteja tarjolla, että oli pakko sortua niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) ja kiitos myös vinkistä. Noi olikin mulle ihan uusia! Hienoja nekin!!

   Poista
 7. Minä lähetän ilman muuta joulukortteja, koska tykkään etanapostin lähettämisestä muulloinkin, ilman mitään erityistä syytä. Ja kortin löytyminen postilaatikosta on varmasti päiväni kohokohta ;) Lasteni ollessa pieniä väkersin heidän kuvistaan kortit sukulaisille ja myöhemmin olen tehnyt osan korteista itse ja osalle lähettänyt ostetut kortit.Tänä vuonna voimat eivät riittäneet kuin ostettuihin, mutta ne valitsen tarkalla harkinnalla ja mietin aina kelle minkäkinlaisen kortin lähetän. Se vain tahtoo tällä päällä tuottaa vaikeuksia tehdä päätöksiä :) Jee piparia -kortti olisi varmana lähtenyt jollekin, jos olisi tullut vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin laitan usein korteista muutamia erilaisia versioita ja aina mietin millainen kellekin menee. Ei koskaan samaa kaikille:) Toi etanapostin lähettäminen täytyy kyllä itse palautella rutiineihin. Sitä on niin kiva saada, mutta tulee turhan harvoin laitettua.

   Oli kiva nähdä tänään ja jutella ♥

   Poista
 8. Hih, minkähän Ainon ihanista korteista lähettäisin sulle... ;) Pitänee katsoa siitä toisesta pinosta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ai säkään et voinut vastustaa näitä. Jään jännityksellä odottamaan mitä on tulossa. Meillä jo ekat tippuivat tänään luukusta.

   Poista