KASVIO MAKUUHUONEEN SEINÄSSÄ


 
 
Tyynelän makuuhuoneessa on viimein sitä henkeä mitä sinne olen mielessäni ajatellut. Vanhakin tapetti oli kaunis, muttei oma valinta, vaan tuli talon mukana. Nelisen vuotta sitä tuli katseltua. Vahvistui se tunne, että on se vaihdettava. Haettava sitä fiilistä mikä oli haaveissa, kun vanhan talon osti. Mihin sitä mielikuvistaan pääsisi.

Tapetointityöt aloitettiin sunnuntaina. Saatiin kokonainen seinä valmiiksi. Maanantaiaamuna tästä huoneesta heräsi onnellisia ihmisiä. Kasvio tapetti on kaunis. Tuntuu omalle. Ja vaaleanpunainen seinäkin, se sama joka Jannea on jo ehtinyt haitata, saa kuulema jäädä. On se uuden tapetin parina parempi. Sanoi, että jopa sopii.

Tapettihommat jatkuu, kunhan saan lisää rullia. En vaan malttanut olla teille näyttämättä mun onnen aiheita. Tapettia ja viimeisintä kirppishankintaa - uusi tai siis hyvin vanha peilikin vihdoin löytyi. Kirpputorihankinnoissa kysytään pitkää pinnaa. Niin pitkää, että välillä alkaa epätoivo ottaa liian isoa jalan sijaa. Peili oli tilauslistalla kai vuoden, ennenkun oikea osui eteen. Nyt sain pyyhkiä sen ostoslistaltani ja alkaa olla palaset kohdillaan. Lisää rullia seinään, vähän väriä naulakoihin ja peilin koristeeseenkin kai. Bueno!

Mikä fiilis tapetista? Tuliko jollekin muullekin mieliteko, että pitäisipä kuivata kasviollinen kukkia?


Svanefors tyynynpäälliset ja Eco:n Botanica tapetti saatu blogin kautta. 
Kiitokset ihanat Kati ja Silja. Olette niin sydämellisiä, kun annoitte meille teidänkin rullanne <3