Sisällön tarjoaa Blogger.

KASVIO MAKUUHUONEEN SEINÄSSÄ


 
 
Tyynelän makuuhuoneessa on viimein sitä henkeä mitä sinne olen mielessäni ajatellut. Vanhakin tapetti oli kaunis, muttei oma valinta, vaan tuli talon mukana. Nelisen vuotta sitä tuli katseltua. Vahvistui se tunne, että on se vaihdettava. Haettava sitä fiilistä mikä oli haaveissa, kun vanhan talon osti. Mihin sitä mielikuvistaan pääsisi.

Tapetointityöt aloitettiin sunnuntaina. Saatiin kokonainen seinä valmiiksi. Maanantaiaamuna tästä huoneesta heräsi onnellisia ihmisiä. Kasvio tapetti on kaunis. Tuntuu omalle. Ja vaaleanpunainen seinäkin, se sama joka Jannea on jo ehtinyt haitata, saa kuulema jäädä. On se uuden tapetin parina parempi. Sanoi, että jopa sopii.

Tapettihommat jatkuu, kunhan saan lisää rullia. En vaan malttanut olla teille näyttämättä mun onnen aiheita. Tapettia ja viimeisintä kirppishankintaa - uusi tai siis hyvin vanha peilikin vihdoin löytyi. Kirpputorihankinnoissa kysytään pitkää pinnaa. Niin pitkää, että välillä alkaa epätoivo ottaa liian isoa jalan sijaa. Peili oli tilauslistalla kai vuoden, ennenkun oikea osui eteen. Nyt sain pyyhkiä sen ostoslistaltani ja alkaa olla palaset kohdillaan. Lisää rullia seinään, vähän väriä naulakoihin ja peilin koristeeseenkin kai. Bueno!

Mikä fiilis tapetista? Tuliko jollekin muullekin mieliteko, että pitäisipä kuivata kasviollinen kukkia?


Svanefors tyynynpäälliset ja Eco:n Botanica tapetti saatu blogin kautta. 
Kiitokset ihanat Kati ja Silja. Olette niin sydämellisiä, kun annoitte meille teidänkin rullanne <3 

22 kommenttia

 1. Se on hieno! Rauhallinen pari tuo seinä. Hyvin sopii vanha roosa vanhaan taloon. Ja miten upea peili! Kyllä kannatti odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö:) Tosta tulee niin hyvä, kun saadaan kaikki seinät valmiiksi. Roosa tosiaan jää - noin kuviollisen kaverina on hyvä olla vähän yksiväristä.

   Ja peili! Se on super! Jostain 30-luvulta veikkaili myyjä. Fasettihiottu ja kaikki.

   Poista
 2. No tuli! Just viime viikolla hypistelin kirjakaupassa kasviota :) On kyllä tosi kaunis tapetti ja samaa mieltä Jannen kanssa; sopii! vaikka en pinkki-ihmisiä ole laisinkaan.

  Mä niin tarvitsen lisää seinäpinta-alaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällä hetkellä sellainen tapettivillitys päällä, että lisää seinäpintaa kaivataan meilläkin:D Onneksi sisko antaa mun toteuttaa mun hullutuksia heilläkin (se tapettikisa, josta viime postauksessa mainitsin :))

   Vanhoissa kasvioissa on kivaa fiilistä. Mulla ei ole mitään tallessa. En kai osannut murrosikäisenä arvostaa joskus koulussa tehtyjä juttuja ja pistin pois. Nykyään voisin jo aloitella sen keräily- ja kuivatushomman uudelleen.

   Poista
 3. Hausta tuo kuosi. Siinä on niin paljon "ylöspäin nousevaa liikettä", että se saa jotenkin fiiliksenkin nousemaan :) Ihan mahdotonta sanottaa näitä, mutta mä tunnen aina hyvin fyysisesti, miten mikäkin muoto ja rytmi vaikuttaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuvailu! Toi on musta hyvin kiinnostavaa, että miten jotkut kokee asiat liikkeenä tai väreinä. Se on sellainen asia, mitä ei voi se tyyppi täysin ymmärtää, jolla sitä taitoa ei ole.

   Mulle ylöspäin nouseva liike tuo mieleen jotain hyvää, puhdasta ja rauhallista energiaa. Miellelläni ajattelen, että sellaista tuossa tapetissa on, vaikken itse sitä osaa nähdä:)

   Poista
 4. Kaunis tapetti, joka yhdessä vaaleanpunaisen seinän kanssa luo kivan, vanhan talon tunnelman :) Mutta tyydyn kuitenkin äitini vanhaan, hänen 60-luvulla keräämäänsä kasvioon, joka on aivan upea, suurikokoinen kirja. Upea on myös löytämäsi peili!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Just vanhan talon tunnelmaa mun mielestä myös tässä on:)

   Ihanaa, että sulla on äitisi kasvio tallessa!! Aarre :)

   Poista
 5. Todellakin ihana tapetti. Tekisi mieli oikein hypistellä kuivatettuja kukkia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mä ajattelen:) Toi on musta erityikaunis, koska kuvio ei ole maalatun näköinen, vaan aito. Ihan, kuin kasvit olisi vaan värikopiokoneella kopioitu. Tai ties vaikka olisikin:)

   Poista
 6. Tuo kasvitapetti on siitä hauska, että vasta lähempää tarkasteltuna huomaa kuivatut kukat. Kauempaa muodostuu kuvio. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on:) Siinä on hauskat suunnat kasveilla ja rytmi. En malta odottaa, että saadaan tapetti myös peilin seinälle ja ikkunaseinälle, joka on mulla aamulla ensimmäisenä vastassa, kun avaan silmät.

   Poista
 7. Tapetti on ihana! Sopii hyvin teille. Ja peili mieletön löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Musta myös sopii. TUli heti tuon nähdessä tunne, että tossa se on, se oikea.

   Peilin kanssa ei myöskään tarvinut montaa sekunttia miettiä. Vanhoja on niin vaikea löytää, kun ovat rikkoituneet vuosien varrella. Tämä oli koristeineen erityiskaunis:)

   Poista
 8. Nappi valinta<3 ihanat punaiset lamput sopivat loistavasti tapettiin. Kaunis huone jossa levollinen tunnelma. Varmasti nukuttaa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näkyykö lamput sun ruudulla punaisina? Ne itseasiassa on ruskeat. Aika lämpimän sävyiset, mutta ruskeat silti.

   Lamput on vähän vanhempia kirppislöytöjä. Joskus reilu vuosi sitten löytyi tuo seinään kiinnitettävä. Maksoi vissiin 50 senttiä ja siihen piti sähköt uusia. Kupu oli niin kaunis, ettei voinut olla ostamatta. Yhtenä päivänä sitten löysin lähikirpparilta tuosta keskustasta (Helsingin) tuon pöytämallin. Meidän kaveri sitten kunnosti seinävalaisimen ottamalla sähköpiuhat ja katkaisijan yhdestä vähän rikkoutuneesta pöytävalaisimesta, joka meillä ei enää ollut käytössä. Ihan täydellistä:)

   Poista
 9. Mä lämpenen varsinkin tolle kasvio-tapetille. Tosi kaunis. Ruskea ja sininen toimii yllättävän hyvin yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ♥ En malttaisi odottaa, että saadaan hankittua sitä lisää ja päästään tapetoimaan loputkin seinät.

   Poista