#UNELMATAPETTI KILPAILUKUOSINI


Pala kurkussa. Olen seurannut instasta #unelmatapetti tägillä merkittyjä kilpailutöitä. Ne on toinen toistaan hienompia ja mua on alkanut ihan kamalasti jännittämään. Tätä kuosia kilpailuun lähettäessäni olin aivan fiiliksissä ja varmana siitä, että olen tehnyt parhaani. En olekaan enää ihan varma. Tai siis parhaani varmaan, mutta onko se tässä tapauksessa tarpeeksi. Tämän postauksen julkaisemistakin lykkäsin eiliseltä tähän päivään. 

Toisaalta tämä on ihan kamalaa ja toistaalta aivan ihanaa. Kyllä on hyvä ihmisen välillä mennä mukavuusalueensa reunan yli. Vaikka kaikki ei menisikään suunnitelmien mukaan, niin on ainakin yhtä kokemusta rikkaampi.

Tämä kuva ei siis ole vuotatapettia, vaan toistuu yksi yhteen tällaisena koko seinän kuvana. Tässä vaiheessa on varmaankin järkevintä taas lähettää suurkiitos siskolleni, joka (ilmeisesti luottavaisena?) luovuttaa kokonaisen seinänsä hullutuksieni käyttöön. Toivottavasti pian päästään hommiin ja saan näyttää teille mitä tästä tulee.

Ilmoitan, kun kaikki kilpailutyöt on nähtävillä ja yleisöäänestys alkaa.
Toivokaa onnea matkaan ♥ 
ps. Muistakaan mennä osallistumaan Econ kaikille avoimeen Instagram-kilpailuun, jossa voi voittaa 200€:lla tapetteja joka viikko. 
Ota kuva kauniista tapetista, lataa se instagramiin ja merkitse #unelmatapetti. Lisätietoa löydät täältä.

Kilpailut järjestää: K-Rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board