ARABIAN TALOUSLEVYT


Joulun aika oli täydellisen onnistunut - paketeista ei paljastunut turhaa krääsää ja sain syödä hankkimani Goodion raakasuklaat suuremmilta osin yksin, koska ne ei olleetkaan kaikkien makuun. Olo oli onnellinen, kuusi tuoksui, joulufiilis löytyi ja se kiistelty kynttelikkökin sai palaa kaikki pyhät läpeensä. 

Kuten moni teistä tietääkin jo, meillä ei arvosteta yllärilahjoja, ellei ne ne ole käytettynä ostettuja tai kuluvaa sorttia. Jos näin on, huomaan, että lahjansaajaa on oikeasti ajateltu. Tänä jouluna mulle tuli hämmentävän monta pakettia. Vähän huolestutti. Onneksi kääreistä ei paljastunut mitään turhaa, vaikka joukossa oli yksi epäilyttävä pehmeä pakettikin. Saimme Arabian talouslautoja, vuoden museokortit, jalkarasvaa, vadelmapalasaippuaa ja Tyynelään aterimet. 

Niin ja siellä  pehmeässä paketissa - siellä oli treenihousut. Niitä pääsen testaamaan heti tammikuussa, kun kolmen kuukauden PT-treenit alkavat. Saa toivottaa onnea matkaan, kun me lähdetään kahdestaan metsästämään kadonnutta liikkuisen iloa.

Ihanaa alkanutta vuotta!