ISÄNTÄ EMÄNNÄNKAAPIN OSTI

Usein asiat tapahtuvat, niinkuin on tarkoitettu. Olin hinkunut kauan emännänkaappia, eikä se ainainen nettikirppiksillä roikkuminen ja osto&myynti liikkeiden koluaminen ainakaan auttanut asiaa. Mentiin sitten Alles Gute Vintageen ihan yllättäen ja siellä se seisoi. Ulkovarastossa, jossa oli aarteita niin, etten edes sisään mahtunut sitä tutkimaan. Janne pujotteli sisään ja totesi sopivaksi. Me mietittiin hetki vielä Tyynelässä olisiko se passeli. Sitten soitin Mikalle, että tehdäänkö kaupat ja kaappi seisoi jo seuraavana päivänä Tyynelän tuvassa. Huhhei miten hyvä. Vähän pienempi malli, kun tavallisesti. Eli sopii tälle himpun alle 160 senttiselle emännälle tosi hyvin. Jälleen meillä on aavistus enemmän kepeää, sekä leikkisää väriä ja yksi uusi asia on viivattu haavelistalta yli.


ps. pakkasia pidellyt. Lattiat täynnä räsymattoja. Saunalle vievät vedet juoksutettu tyhjiin. Ikkunateipit ei auta. Tekisi mieli tunkea ikkunan välit täyteen villaa. Silti en vaihtaisi päivääkään.

Alles Gute Vintage on Sauvossa. Menkää käymään jos siellä päin liikutte. Kesäaikaan auki päivittäin 10-20. Muuten sopii soitella.