KODIN SIVU- JA PÄÄROOLEISSA VAI KULISSEISSA?

En sanoisi, että pääosassa, mutta juonen kannalta ratkaisevassa roolissa kuitenkin; jotain mitä en ole aiemmin tullut ajatelleeksi - sohvan merkitys. Taitaa olla niitä asioita mitä arvostaa, kun sitä ei ole. 

Maalla meillä on näin suuri. Mahdutaan molemmat makaamaankin. Pinta on villaa ja se tuntuu talvellakin ihanalle. Kaupunkikodissa taas vietetään hyvin erilaista elämää, kun asuinhuoneessa on ainostaan yksi nojatuoli. Minä istun Kiltallani keittiössä ja Janne laiskanlinnassaan. Onhan siinä paljon sitä kovasti kaivattua omaa aikaa, mutta Tyynelässä sitten yhteisen oleilunkin arvottaa aivan toisella tavalla. Läsnäolo on tärkeää, vaikkei ihan joka minuutti mitään sanoisikaan. Ja sekin, että saa olla hiljaa lähellä.

Maalla asiat ovat siis hyvin ja kaupunkikodissakin kohta - aion tunkeutua samaan huoneeseen. 
Miten? Se selviää pian. 

Ja se päärooli kodin käsikirjoituksessa - sitä minulle näyttelee patja. Hyvänä kakkosena seuraa ruokapöytä, joka pitää yllä sosiaalista pöhinää. Statistina kulisseissa taas seisoskelee kirjahylly - siitä en luopuisi, muttei se ole aktiivisessakaan käytössä. Lähinnä täydentää sitä mitä koti, ja mitä minä olen.

Janne täällä spekuloi, että jos hän saisi valita vain yhden huonekalun, niin se saattaisi olla vuodesohva. Siinä kuulema voisi nukkua, loikoilla ja syödä. Ei kuulema ole mitään sen monipuolisempaa.

Samaa, eri vai mitä mieltä?


[ [  löydät minut täältä : facebookinstagramstyleroombloglovinpinterestravelry  ] ]