#UNELMATAPETTI -KISA

Kilpailu on alkamassa, tapetti seinässä ja tietty perhosia oli mahan pohjassa.

Oikeastaan kilpailussa ei enää ole jännitettävää. Mulle kaikkein suurin juttu oli saada tuo kuosi seinään. Nähdä miten se toimii suurena pintana. Hommaan saatiin tuossa vähän lisäjännitystä, kun tiukan aikataulun vuoksi toteutus meni niin, että sisko perheineen lomaili lämmössä sillä aikaa, kun talonvahti oli tapetointihommissa. Amatöörin tapetointihommat on muutenkin sellaisia, että aina jännittää, vaikka tekisi itselleen vaan. Silloin, kun joutuu vastuuseen toisen seinästä, tunne on lähempänä kauhua. Mustavalkoisissa kuvissa ollaan yöllä saavuttu siskolle ja alettu levittämään tapetteja lattialle, että saisi jotain kosketusta tulevaan. Tällä huonekorkeudella vuodat olivat kohtuullisen pitkiä ja mä kiittelin, että ne oli valmiiksi pätkitty kohdistettaviin paloihin ja numeroitu. Mä leikkasin, Janne levitti liimaa ja yhdessä nostettiin seinään. Selvittiin ilman äänen korottamista. Yöllä puoli kahdelta oltiin valmiita ja saunottiin lievästi hysteerisissä tunnelmissa. Jannella oli jostain syystä käytössä mun kummipojan huppupyyhe pupun korvilla. Unta ei tarvinut kauaa odotella. Aamulla kuvattiin, käännettiin kalusteita ja taas kuvattiin. Täytyy sanoa, että tämä meni kyllä sarjassani "erikoiset yökyläilyt" listan ykköseksi, vaikka vähän kummallisissa tunnelmissa sitä on tullut joskus ennenkin oltua. Ei siitä sen enempää. 

Jäämme odottamaan, että tapettikisan äänestys aukeaa. Ilmoittelen. Käykää odotellessanne tutkimassa instassa #unelmatapetti jos sinne alkaisi jo ilmestyä muidenkin töitä. Pari aivan upeaa siellä jo olikin.

Tapetin suunnittelusta postaus täällä.

ps. Muistakaan mennä osallistumaan Econ kaikille avoimeen Instagram-kilpailuun, jossa voi voittaa 200€:lla tapetteja joka viikko. 
Ota kuva kauniista tapetista, lataa se instagramiin ja merkitse #unelmatapetti. Lisätietoa löydät täältä.

Kilpailut järjestää: K-Rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board


[ [  löydät minut täältä : facebookinstagramstyleroombloglovinpinterestravelry  ] ]