Sisällön tarjoaa Blogger.

AI SÄKIN SIINÄ JOTAIN VIHJAILET VAI ?Tulin sisään omaan blogiini ja näin sen.

Siinä se yläbannerissa killui ja kysyi etsinkö uutta kotia.

Mistä se tiesi?


Vaikka kuva muuta vihjaa, niin Lahteen en meinannut muuttaa. Enkä muuten meinannut minnekään muuallekaan, mutta rakas mieheni taisi olla toista mieltä. Voin sanoa, ettei hän enää ikinä milloinkaan koskaan pääse kommentoimaan mulle minkään kirppishankinnan kohdalla, että "ihan kiva, mutta sun tarpeesta en tiedä".

Muistatteko - sen auton, minkä Janne taannoin hankki? Kuulema halvalla sai. Oli muka hyötyajoneuvo muka suurempiin kuljetuksiin. Kissanviikset!

No kuluvalla viikolla se sitten osti asunnon Torkkelinmäeltä. ("ihan kiva, mutta sun tarpeesta en tiedä ?") Vähän ihmettelen, että onko siltä remontoitava loppumassa kesken. Oli kuulema hyvä sijoitus, kun on vielä vuokralla ja täysin remontoitavassa kunnossa. Siitä kuulema saisi aikanaan tosi hyvän. Jaa niinkö? Taasko se alkaa?

Järkytyksen jälkeen ajomatkalla Tyynelään huomasin kauhukseni suunnittelevani uutta PuustelliMiinus keittiötä, uutta Unikean säilytysratkaisua / sänkyä ja sellaisten ihanien leveiden lattialankkujen hankkimista.


Apua! Ei kai me taas.


ps. vielä 3,5 neliötä vähemmän
pps. edellisestä remontista täällä

28 kommenttia

 1. Olette te vaan ihania! Ihailen spontaaniuttamme ja vähän haaveilen, että sitä löytyisi omaltakin mieheltä. Edes hiukan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tai hulluja :D

   Mua joskus hirvittää, mutta huonosti ei ole käynyt koskaan. Kai tääkin pitää oottaa vaan seikkailuna, jos hommiin ryhdytään :)

   Poista
 2. Rempatkaa ja laittakaa vuokralle.
  Varmaan on rempattava loppumassa, olisiko tyynelässä tai jossain jotain projektia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - saa nähdä miten tässä käy :) Sekin on tosi hyvä vaihtoehto. Kunhan aloittaessaan tietää tekeekö itselleen, niin osaa valita värit jne sen mukaan.

   Näin taitaa olla, vaikka olisihan noita projekteja oikeasti ihan kaupunkikodissa ja Tyynelässäkin vielä. Täytyy saattaa ne loppuun ennenkun alkaa muulla hosumaan.

   Poista
 3. Luin muutamaan kertaan, tarkistaakseni olenko ymmärtänyt oikein.
  Ehkä mä vaan olen kateellinen, kun tää meidän ikuisuusprojekti ei ikinä taida valmistua...
  Siis sijoitusasunto, vai ihanko kaupunkikoti näin pian uusiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Totta se on. Mutta siitä ei vielä tiedetä mitä se tulee olemaan. Mä en ehkä raaskisi tästä muuttaa, joten voi olla, että jää vuokralle. Kai se tässä ajan kanssa selviää:)

   Tsemppiä ikuisuusprojektiin! Toivon, että saatte joskus valmista!

   Poista
 4. Oi kuulostaa mielenkiintoiselta :) Tekemisen meininkiä siellä. Puustellin miinunskeittiö olisi yksi meitsinkin keittiäunelma vaihtoehdoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän vauhdikasta;)

   Puustellimiinus on ollut niin ihana, että tiukkaa tekisi jos pitäisi seuraavaan kotiin valita jotain muuta. Vähän jo kävin siellä niiden sivuilla haaveilemassa.

   Poista
 5. Se on hyvä että sellaiset hankkii noita remppakohteita jotka sen homman osaa. Aatelkaas jos sekin asunto olis mennyt jollekin ihan mauttomalle, mut nyt te ootte ikäänkuin pelastaneet taas yhden kodin maailmassa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kai tässä voi käyttää sitä samaa perustelua, kun kirppareilla, että sen pitää pelastaa, joka arvostaa :D

   Poista
 6. O-ouuu!!! Mitä täällä tapahtuu :)??

  VastaaPoista
 7. Hääh. No wau! Ootta te kyllä. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi hullua osunut yhteen :D Joku voisi olla aivan raivareissa, mut mua lähinnä naurattaa.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. :D Joo. Vaikka oli juuri sovittu, ettei aleta mihinkään hommiin vielä hyvään hetkeen. Onneksi kuitenkin lupasi, että katsotaan ajan kanssa mitä tehdään.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Sano muuta. Mäkin olin ihan oho ja monttu auki, kun kuulin tästä. Vaikka kyllä oon ihan samaa mieltä, että asunnot on tällä hetkellä parhaita sijoituskohteita yrittäjälle. Paras eläketurva, kun muusta ei ole takuuta.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. :) Muakin pistää vähän hymyilytämään. Välillä se näyttää enemmän irvistykseltä ja välillä vaan huvittaa ;)

   Poista