MIELELLÄÄN VÄHÄN JOKA VÄRIÄ ?
Mielellään vähän joka väriä ?

Joo no miks ei.

Olen viime viikkoina kunnostanut Tyynelän keittiön pinnatuoleja. Ne on saatu Jannen suvun puolelta ja ovat varmasti ainakin useita kymmeniä vuosia vanhoja. Jostain 70-luvulta ehkä. Olen aloittanut kunnostamisen liimaamalla löystyneet pinnat paikoilleen. Ensin irroittamalla, sitten yhteen puristamalla. Kuivumisen jälkeen aloitin maalaamisen kahdesta. Kokeilin niihin Annie Sloan kalkkimaalia. Päälle levitin vahan, joka suojaa maalattua pintaa. Aiemmin olen maalannut näillä vain seiniä ja muita kohteita, jotka eivät ole päivittäisessä käytössä. Mielenkiinnolla odotan tuloksia kestävyydestä. Onko kokemuksia?

Kuudesta tuolista on nyt maalattu kaksi. Loppuihin tulee jotain ihan muuta väriä. Pari purkkia on jo ostettuna. Vähän sattumalta, kun osuivat matkan varrella silmään. Niiden sisällä on niin ihanaa vihreää ja liilaa, etten voinut olla ostamatta.

Hyvin sopii tuohon sekalaiseen sakkiin nyt tuo roosankin sävyinen, joskus kirpparilta hankittu pariton tuoli. Keittiön värimaailma on nyt lempeämmän pehmeä. Vähän toisenlainen, kun niiden punaisten kanssa.ps. Annie Sloan maaleja saa tilattua Suvimarjalta. Mun tuoleissa on sävynä Aubusson Blue.