MUUTAMA IHAN SUPER
Vähän uutta lukemista ystävänpäivän myöhäisiltaan ? Tässä on muutamia ihan mahtavia tyyppejä, joita on tullut luettua, seurattua ja kasvokkainkin tavattua. Timanttisia jokainen.Call it home / Kati. Blogi täynnä upeita kuvia ja nainen täynnä herskyvää naurua. Joskus niin paljon, että tulee tirautettua pari tippaankin samalla. Parasta.
Casa - X / Enne. Torppa metsän laidassa. Tontilla oma lampi. Ihana tyyppi, joka on opettanut miten maailmankaikkeuden nettikaupasta saa tilattua kirppikselle tarvitsemansa.Koti Aurorassa / Johanna. Tätä blogia kirjoitetaan kauniista omakotitalosta, jonka uima-allasta mä kesäisin kadehdin. Mieletön diy-askareiden erikoisihminen.
Keskeneräinen / Ilona. Blogi yksinkertaistamisesta ja  lapsiperheen elämästä vanhassa talossa. Arjen käänteistä havainnollisin kielikuvin.  Tää tyyppi muutti perheensä uuteen kotiin jollain kymmenellä laatikolla. Ei tarvii selittää, jos sanon, että tämä turhan karsija on mun idoli.Mintunmustaa / Silja Maaria. Loft-koti vanhassa tehtaassa. Tän iloisen esteetikon kylppäriin ei päädy edes kasvovesi, jos se on vääränlaisessa purkissa.


Nuapurissa / Maru. Tee se itse nainen. Kuplivan iloisia värejä. Sekä kodissa, että ihanissa koruissa, joita saa Riemupuodista hankkia.


Oblik / Jutta. Työtä pelkäämätön, vaihtelunhaluinen ja positiivinen - niin mä Juttaa kuvailisin. Uuden kodin remontti menossa.  Nauroi, että sisään voi muuttaa, jos yhdestä hanasta tulee vesi ja mikro on jossain nurkassa. Kaikki muut sivuseikat hoituu aikanaan.
Retromoderni / Suvi.  Ikiliikkuja. Mansen blogikirppiksen mootori.  Sellaista toimeentarttuvaa ja päämäärätietoista tyyppiä, joten ei ihmetytä, että talokin on itse suunniteltu.Sula mahdollisuus / Niina.  Blogi, kolme poikaa, väikkäri, bändi, teatteri  - miksipä ei. Sehän on sula mahdollisuus. Kesällä kaiken lisäksi on kai suunnitelmissa remontoida mökkiä. 
Talosta koti / Lyde. Valoa! Sitä löytyy tästä ihanasta kodista ja sen ihanasta emännästä. Koti on ihan uusi ja jo toinen itse rakennettu.  


Vai-heis-sa / Ansu.  Mun ihana sisko ja yksi mun elämän tärkeimmistä tyypeistä.  Blogi on uusi ja kertoo siitä miten kaikki on vähän vaiheissa. Koti on keltainen omakotitalo, joka on toisen rakentama ja nyt itselle remontoitava.