SÄNKYKAMARIHOMMIA JA HOMMIAVäsyttää, nukuttaa ja puuduttaa, mutta hymyilyttää. Harvinaisen hurja viikko takana. Olen tehnyt vuodenvaihteessa päätöksen joka on muuttanut paljon. Ja jonka kanssa elämiseen pitää hiukan totutella. Heittäydyin yrittäjäksi ja teen freelancerina hommia Kemikaalicocktailille, Huilille ja tarpeen mukaan sinne tänne. Olen aina ollut säntillinen suorittaja, joten tarpeeksi pienen työmäärän ylläpitäminen vaatii multa vähän enemmän tahtotilaa. Se on tärkeää tietysti jokaiselle ja syystä erityisesti mulle.   

Päivääkään en silti vaihtaisi. Saan tehdä töitä asioiden parissa, joita arvostan. Tiedän, että olen onnellisemmassa asemassa, kuin moni, koska tosiaan aina niin ei ole. 

Olen onnellisessa asemassa myös, koska on Tyynelä. Ihana hiljainen ja rentouttava paikka, jossa saan nukkua päiväunia, neuloa ja istua maalaamassa taulunkehyksiä ilman ääniä ja ärsykkeitä. Täällä nämä työpäivätkään ei tunnu työlle. 

Tänään erityistä iloa tuottaa myös mun uusi ihana päiväpeite. On muuten hyvä yhdistelmä tuon tapetin kanssa. On jo testattu, että sen päällä, tuossa tyynykasan keskellä, on ihan ok ottaa nokoset.  

Rentoa viikonvaihdetta itse kullekin <3
päiväpeite Pore Helsingistä, sänky Unikea, tyynyistä suurinosa Svanefors, tapetti Ecowallpaper Botanica, valaisimet ja sisutusesineet kirppareilta ja taulu mun ihanan äidin maalaama