Sisällön tarjoaa Blogger.

SÄNKYKAMARIHOMMIA JA HOMMIAVäsyttää, nukuttaa ja puuduttaa, mutta hymyilyttää. Harvinaisen hurja viikko takana. Olen tehnyt vuodenvaihteessa päätöksen joka on muuttanut paljon. Ja jonka kanssa elämiseen pitää hiukan totutella. Heittäydyin yrittäjäksi ja teen freelancerina hommia Kemikaalicocktailille, Huilille ja tarpeen mukaan sinne tänne. Olen aina ollut säntillinen suorittaja, joten tarpeeksi pienen työmäärän ylläpitäminen vaatii multa vähän enemmän tahtotilaa. Se on tärkeää tietysti jokaiselle ja syystä erityisesti mulle.   

Päivääkään en silti vaihtaisi. Saan tehdä töitä asioiden parissa, joita arvostan. Tiedän, että olen onnellisemmassa asemassa, kuin moni, koska tosiaan aina niin ei ole. 

Olen onnellisessa asemassa myös, koska on Tyynelä. Ihana hiljainen ja rentouttava paikka, jossa saan nukkua päiväunia, neuloa ja istua maalaamassa taulunkehyksiä ilman ääniä ja ärsykkeitä. Täällä nämä työpäivätkään ei tunnu työlle. 

Tänään erityistä iloa tuottaa myös mun uusi ihana päiväpeite. On muuten hyvä yhdistelmä tuon tapetin kanssa. On jo testattu, että sen päällä, tuossa tyynykasan keskellä, on ihan ok ottaa nokoset.  

Rentoa viikonvaihdetta itse kullekin <3
päiväpeite Pore Helsingistä, sänky Unikea, tyynyistä suurinosa Svanefors, tapetti Ecowallpaper Botanica, valaisimet ja sisutusesineet kirppareilta ja taulu mun ihanan äidin maalaama

16 kommenttia

 1. On kyllä ihan huippua, että saa tehdä töitä sellaisten asioiden parissa, jotka ovat itselle merkityksellisiä ja tärkeitä.
  Olen tosi iloinen sun puolesta!

  Hei heti ton ekan kuvan kohdalla ajattelin, että onkohan tää Poreen päiväpeitto. Huomasin, että sinne oli tullut päiväpeittoja ja mietin, että onpa muuten vähän tarjontaa kun etsii tietynlaisia päiväpeittoja. Tuo näyttää niin täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on. Samaa voin sanoa sulle <3

   Joo hyvin huomattu, näin on:) Tää on ihan superihana. Viimeksi tänään pedatessa Janne kiitteli miten mahtavaa on, että kerrankin on tarpeeksi suuri päiväpeite, joka on näin kevyt / helppo levittää. Mä tykkään erityisesti ton tunnusta ja pinnasta.

   Poista
 2. Tosi ihanalta kuulostaa tuo sun työkuvio! Onnea yrittäjälle!
  Tuo päiväpeiton väri on jännä juttu, minä joka en siis ollenkaan tykkää sinisestä olen ilmeisesti muotivirtausten aivopesemä kun viimeksi tänään hypistelin tuon väristä torkkupeittoa. Ja aloin kutomaan muitaihania-tyynyä, jossa oli myös petroolin väristä lankaa. Se tosin jäi kesken kun en sitten kuitenkaan osannut olla sen petroolin kanssa, mutta että edes ostin sitä ja aloitin (ylipäätään mitään neulomusta) on jo ihme!
  Teillä väri näyttää tosi hyvältä, tuon tapetin kanssa huippu yhdistelmä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Mulle tais käydä samat. Ensin kaupunkikotiin tuli ne Lundian siniset Systemit yöpöydiksi, sitten maalasin Tyynelän keittiön tuoleja (kuvia pian) ja nyt tää. Niin se usein alkaa mielyttää, mitä paljon näkee.

   Se Muita ihania tyyny on I-H-A-N-A. Mä en ole sitä tehnyt, mutta muiden tekemiä oon ihastellut. Toivottavasti sunkin joskus valmistuu:)

   Poista
 3. Työkuviot kuulostava kyllä aivan sun jutulta! Mutta voin uskoa, että innostuessaan on vaikea pitää työmäärä kurissa, ja toisaalta olla ottamatta jotain juttua, joka olis houkuttelisi.

  Täällä kipuillaan tyttären pitkittyneiden aivotärähdysoireiden kanssa. Tuntuu tosi pahalta katsoa vieressä, kun mitään hoitoa ei oikein ole, paitsi aika, eikä lääkkeetkään vie kipua :(

  Mutta Tyynelän kuvissa lepää aina muuten katsojankin sielu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri - mä oon vähän sellainen innostuja :D

   Ai kauheaa. Mä toivon sydämestäni, että teillä on kaikki hyvin. Varmasti lapsensa puolesta huolehtiminen on pelottavaa ja kuluttavaa. Voimia <3

   Ihana kuulla noin kauniita kehuja. Ja se, että fiilis välittyy. Kiitos <3

   Poista
 4. Upeaa, kun voit ottaa iisimmin. Sitä todella toivoisi kaikille, olen itse lyhentänyt maalle muuton jälkeen merkittävästi työviikkoani ja en ole koskaan tuntenut itseäni onnellisemmaksi ja energisemmäksi ❤️ Mieluiten elän vähemmällä rahalla jos on aikaa niille itselle tärkeille asioille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mieluummin vähemmän rahaa ja enemmän iloa.

   Monessa jutussa nykyään tulee mietittyä, että on tullut tärkeäksi pitää itsestä huolta ja tehdä merkityksellisiä asioita enemmän. Ihana kuulla, että se on onnistunut sielläkin <3

   Poista
 5. Sulla on kyllä upeat työkuviot :) Ja pakko sanoa, että tuo päiväpeitto on aivan ihana! Oikein mukavaa ja rauhallista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mustakin <3

   Ja niin on päiväpeitekin. Aiheuttaa sellaista akuuttia hymyilyä:)

   Rauhallista sunnuntai iltaa sinne!

   Poista
 6. Onnea uudelle urallesi! <3
  Niin kaunis päiväpeitto. Eihän tuossa voi tulla kuin ihanat päiväunet. :)

  VastaaPoista
 7. Onnea yrittäjälle <3 Ihan mahtavalta kuulostaa uudet työkuviosi. Itse vieläkin pähkäilen mitä haluan tehdä "isona". Heh. Jotenkin uskon että tämä vuosi tuo tullessaan jotain uutta. Tyynelä on muuten aivan ihana paikka ja kauniita ovat nämä kuvat makuuhuoneesta. Rauhallinen tunnelma ja loistava värivalinta päiväpeittoon :) Mukavaa viikonloppua teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos <3

   Kauan pähkäilin mäkin. Olin niin pitkään (melkein 12 vuotta) kaupanalalla ja siitä suuren osan esimiestehtävissä, että muutos ei varmasti olisi tullut näin helpoksi, jos en olisi sairastunut. Olin vissiin hyvin jumittunut, kun piti näin isolla kädellä ravistella;) Toivon sulle onnea etsintähommiin <3

   Kiitos ihanista sanoista! Ja leppoisaa alkavaa viikkoa sinne teille:)

   Poista
 8. Kuulostaa ihanalta Laura, varmasti hyvä ratkaisu. Ja päiväpeitto näyttää tosi hyvältä tapetin kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Johanna <3 Siltä ainakin todella tuntuu. Ja juu - peite on tapetin kanssa hyvää pataa. Ihanan särmä verrattuna edelliseen valkoiseen.

   Poista