MYYN POIS, TUUTKO OSTAMAAN

Olen kaivanut kappeja, varastoja ja nurkkia. Kasannut puoli autollista tavaraa. Pari vanhaa matkalaukkua, retroa, koriste-esineitä, kenkiä ja vaatteita. Kaikkea varastoimaani iki-ihanaa, jolle ei ole löytynytkään käyttöä. Määrästä päätellen itselleni antama kyseenalainen arvonimi kirppishaukka ei todellakaan ole ollut liioittelua. Hävetti ja nauratti taas yhtä aikaa.

Ensi viikonloppuna pakkaan nyssäkät autoon ja suuntaan kohti Mansen blogikirppistä. Tapaamaan niitä kaikkia ihania naisia, joiden kanssa viime vuonnakin oli aivan unohtuman fiilis. Tänä vuonna mä saan lähteä reissuun yhden mulle tärkeän kanssa. Janne jää kotiin ja hyppään mun siskon kyytiin. Saadaan kuulema vierekkäiset pöydät. Just nyt en tiedä mitään parempaa, mitä odottaa. Viikonlopusta tulee super! 

Yhtä asiaa mä vaan vähän pelkään - etten vaan satu ostamaan mitään muiden pöydistä. Niin kivan näköistä tavaraa on tulossa kaupan. Niihin postauksiin pääset tutustumaan täällä.

Ehkä nähdään? Tuuthan nykimään mua hihasta, jos oot paikalla?