Sisällön tarjoaa Blogger.

TIETYT ASIAT HALUAISIN PIILOTTAA

Tietyt asiat haluaisin piilottaa.

Toiset ei taas haittaa lainkaan.

Olen tarkka siitä, ettei sängyn vieressä loju lehdet huolettomasti sekaisin. Olen tarkka myös arkisten rumien kanssa - toivoisin pääseväni iäksi eroon televisiosta, modeemista ja väliaikaisvalaisimesta. En halua nähdä sukkia lattialla tai vaatteita mytyssä. Se kaikki olisi pienessä kodissa ihan liikaa. Veisi tilaa ja levollisen tunnelman. Toisaalta ei yhtään haittaa vaikka koriste-esineitä olisi paljonkin. Mutta seinät pitää silloin olla paljaat.

Se, että kaapin päällä ammottaa seinässä tuntuvan kokoinen reikä puuttuvan valaistuksen vuoksi, ei minua vaivaa. [ Valaistuksen puute kylläkin. ] Se, miten ikkunoiden yläpuolinen kattolista on joskus rouhittu pattereita laitettaessa rikki, ei osu rajuna mun silmään. Se on lähes kaunis. Pyykkitelinekään ei oven takana paljon huutele. Villakoirat juoksee pitkin nurkkia. Ei häiritse kunhan tavarat on paikoillaan.

Minun epäjohdonmukainen elämäni.

Opettelen katsomaan vain kauniita kohtia.16 kommenttia

 1. On taito oppia katsomaan vain kauniita asioita! Kodissanne niitä kyllä löytyy paljon.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on:) Keskeneräisyyksiä tuijotellessa saisi aikaan vain levottoman ja pahan mielen. Kiitos ♥

   Poista
 2. Tosi kauniita nuo lasiesineet ikkunalla kun valo siivilöityy niiden läpi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin!! Mä nukun ikkunoiden puolella ja herään aina niitä tuijotellen. Eli onnellisena:)

   Poista
 3. Tiedän tuon tunteen. Itse inhoan tietokonetta ja kaikkia sen lisälaitteita ynnä paperikasoja, jotka kertyvät tietokoneen ympärille. Meillä kun atk-keskus on keittiössä. Ongelma ratkesi, kun ostimme lipaston, jonka sisään kaikki mahtuvat. Ei muuta kuin kansi kiinni, niin kaikki "tekniset" on piilossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Lipastohan on hyvä ratkaisu. Hankkisin jos olisi tilaa erilliselle työpisteelle. Mun pitäisi nyt löytää sellainen A4-kokoinen ja kymmenisen senttiä korkea laatikko mihin saisi piilotettua kalenterin, kynän, ne kertyvät paperit jne, kun teen töitä keittiössä ruokapöydällä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Tuttu tunne siis!

   Mä rakastan järjestystä. (Ja vihaan siivoamista. Ihailen niitä, jotka aloittavat viikonloppunsa lattioiden luuttuamisella.)

   Poista
 5. Mulla taas on aina lehtikasa lattialla sängyn vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös. Mutta sen tosiaan pitää olla kasa, eikä huolettomasti sekaisin:)

   Poista
 6. Niin kaunista! Mistä tuo teidän tv-taso on kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Se on Muuramen Mup-osista kasattu senkki, johon on teetetty huurettu valkoinen lasikansi.

   Poista
  2. Muuramea olisin veikannutkin. Niin kovin kaunis ja selkeä tv-taso. Harmi, että kaunis on ostohintakin.

   Poista
  3. Mulla ei oo mitään muistikuvaa hinnasta:( Tästä on ainakin seitsemän vuotta, kun tuo Vepsäläiseltä hankittiin. Tais olla joku tarjous tai etuseteli sinne silloin. Ja tuo edelleen on ihan täydellisessä kunnossa. Kestävälle siis vaikuttaa - käytönjälkiä ei tuu kovin helposti. Ja edelleen mielyttää silmää:)

   Poista
 7. Teillä on kyllä niin kaunista ja tuo koroke oli niiku yksi parhaimmista ideoista ikinä :). Mä olen miettinyt pitäisikö tehdä koroke tuohon minunkin "makkariin"....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mä oon ihan samaa mieltä korokkeesta. Se on asia, mistä oon joka päivä aivan järjettömän onnellinen. Eli vahva suositus!!

   Jos päätät tehdä, niin tsekkaa tässä mukana olleet Unikea / Puutiainen. Siinä on kaverit oikealla alalla. Ovat siis pajakavereita ja työkavereita. Unikean kautta löytyi tän meidän korokkeen tehnyt Tapio / Puutiainen.

   Poista